CHAMPIONS LEAGUE

Δάγκωσε τον Ντεμιτσέλις ο Σουάρες;

Δάγκωσε τον Ντεμιτσέλις ο Σουάρες;

Ο Λουίς Σουάρες "δάγκωσε" δύο φορές τη Μάντσεστερ Σίτι σκοράροντας ισάριθμες φορές για τη Μπαρτσελόνα, ίσως όμως να δάγκωσε και τον Μαρτίν Ντεμιτσέλις στο 92ο λεπτό! Δείτε το video.

Ο Λουίς Σουάρες επέστρεψε εντυπωσιακά στο Νησί μετά την καλοκαιρινή μεταγραφή του από τη Λίβερπουλ στη Μπαρτσελόνα, καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι έδωσε τεράστιο αβαντάζ στην ομάδα του Λουίς Ενρίκε για την πρόκριση στους "8" του Champions League.

Πέρα όμως από την εξαιρετική του εμφάνιση με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα", υπάρχει μία στιγμή στο φινάλε του ματς που ίσως να αποτελέσει στίγμα για τον Ουρουγουανό άσο και αυτή έχει να κάνει με το ενδεχόμενο να έχει δαγκώσει για μία ακόμα φορά αντίπαλό του!

Όπως παρουσιάζεται σε ένα video το οποίο έχει εμφανιστεί εδώ και λίγη ώρα στο διαδίκτυο, μερικά λεπτά πριν το τέλος της αναμέτρησης ο Λουίς Σουάρες πλησιάζει... επικίνδυνα τον Μαρτίν Ντεμιτσέλις σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αρκετοί θεωρούν πως του έχει δαγκώσει ενστικτωδώς το χέρι όταν ο Αργεντίνος το προέταξε μπροστά από τον Ουρουγουανό.

Δεν υπήρχε η παραμικρή αντίδραση εκείνη τη στιγμή είτε από τον Αργεντινό σέντερ μπακ της Σίτι είτε από κάποιον άλλον συμπαίκτη του, όμως το ερώτημα πλανάται πλέον: Δάγκωσε ή όχι ο Σουάρες τον Ντεμιτσέλις;

Η αγγλική Mirror τρέχει ήδη διαγωνισμό μέσα από την ιστοσελίδα της όπου οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Εσείς τι λέτε;

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ