CHAMPIONS LEAGUE

Αυτή είναι η απόκρουση της σεζόν στο Champions League

Αυτή είναι η απόκρουση της σεζόν στο Champions League

Ο Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν πήρε το βραβείο για την καλύτερη απόκρουση της περασμένης σεζόν στο Champions League, χάρη σε μία απίστευτη διπλή επέμβαση στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπάγερν στο Μόναχο (video).

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τον περασμένο Ιούνιο το Champions League όμως οι τίτλοι δεν σταματούν για την ομάδα της Καταλωνίας. Λίγους μήνες μετά από αυτή τη σπουδαία επιτυχία έρχεται μία ακόμα διάκριση για τον καταλανικό σύλλογο μέσω του Μάρκο-Αντρέ Τερ Στέγκεν.

Αυτή είναι η απόκρουση της σεζόν στο Champions League

Ο Γερμανός τερματοφύλακας είχε πραγματοποιήσει μία εντυπωσιακή διπλή επέμβαση κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιτελικού του Champions League μεταξύ της Μπάγερν Μονάχου και της Μπαρτσελόνα (σταματώντας έτσι σουτ μέσα από την περιοχή του Λεβαντόβσκι) και αυτή ακριβώς η προσπάθειά του επιλέχτηκε από τους αναγνώστες της Uefa.com ως η σπουδαιότερη απόκρουση για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη διοργάνωση.

Σημειώνεται πως η απόκρουση του κίπερ των "μπλαουγκράνα" συγκέντρωσε 66.240 ψήφους και το 28% των προτιμήσεων με τους Μάνουελ Νόιερ και Τζανλουίτζι Μπουφόν να τερματίζουν στην 2η και στην 3η θέση της λίστας αντίστοιχα με τις πιο εντυπωσιακές επεμβάσεις στο Champions League της σεζόν 2014-15.

Η τρομερή απόκρουση του Τερ Στέγκεν:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ