CHAMPIONS LEAGUE

Αποθέωση για Ανδρούτσο, πανηγυρισμοί για Ντίναμο

Αποθέωση για Ανδρούτσο, πανηγυρισμοί για Ντίναμο

Το σκηνικό στα αποδυτήρια με τον τραυματία Ανδρούτσο, οι πανηγυρισμοί για τη νίκη της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η εξέδρα στο Μόναχο και άλλα μικρά-μικρά από τη νίκη των Νέων του Ολυμπιακού.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και τη νίκη με 1-0 για τους Νέους του Ολυμπιακού, μέσα στα αποδυτήρια ο Θανάσης Ανδρούτσος, που έμεινε στην Αθήνα λόγω τραυματισμού, επικοινώνησε με τους προπονητές του και σε ανοιχτή ακρόαση έδωσε συγχαρητήρια και αποθεώθηκε από όλους τους συμπαίκτες του.

Πανηγυρισμοί για Ντίναμο

Εξάλλου, σε ξέφρενους πανηγυρισμούς μέσα στο λεωφορείο που τους μετέφερε από το γήπεδο στο ξενοδοχείο, ξέσπασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος ήταν τα δυο γκολ της Ντίναμο Ζάγκρεμπ στην Άρσεναλ μέσα στο Λονδίνο, τα οποία και χάρισαν τη νίκη στους Κροάτες. Ο Ολυμπιακός, με τη νίκη των Κροατών, παραμένει ζωντανός ως το φινάλε στο θέμα της πρόκρισης και τώρα ζητάει νίκη επί της Άρσεναλ και να μην χάσει η Ντιναμό από την Μπάγερν στο Ζάγκρεμπ στην 6η αγωνιστική.

Συγχαρητήρια από Γιώργο Παύλου

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, Γιώργος Παύλου και μετά τη λήξη του επισκέφτηκε την ομάδα μέσα στα αποδυτήρια και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά. "Μπράβο σας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας", τόνισε ο κ. Παύλου, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους ποδοσφαιριστές.

Δυνατή εξέδρα στο Μόναχο

Περισσότεροι από 120 οπαδοί του Ολυμπιακού από την Γερμανία, την Ολλανδία και φυσικά την Ελλάδα βρέθηκαν στις εξέδρες όπου διεξήχθη ο αγώνας των Νέων και δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν υπέρ των παιδιών του Βασίλη Βούζα. Μετά το τέλος του αγώνα μάλιστα, οι παίκτες ύστερα από προτροπή του Γενικού Αρχηγού, Τάσου Μητρόπουλου, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο και αφού φώναξαν "Ολυμπιακός" κατευθύνθηκαν προς τον κόσμο και τον χειροκρότησαν. Φυσικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού τους αποθέωσαν!

"Δίπλα" στους μεγάλους

Η ομάδα Νέων φυσικά και θα βρεθεί το βράδυ στο "Alianz Arena" για να δει και να υποστηρίξει την μεγάλη ομάδα στον αγώνα της με την Μπάγερν Μονάχου. Η αποστολή θα επιστρέψει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τετάρτης. Τέλος, θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μανθάτης είχε σκοράρει και στο Λονδίνο με την Άρσεναλ, αλλά η ομάδα του δεν είχε νικήσει.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ