CHAMPIONS LEAGUE

Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο για την Σπόρτινγκ

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ / ΟΣΦΠ - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - SPORTING LISBON (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αποθεωτικά σχόλια από τον πορτογαλικό Τύπο μετά την εμφάνιση και τη νίκη της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας απέναντι στον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα του Champions League.

Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τον πορτογαλικό Τύπο για την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, η οποία ήταν καλύτερη και νίκησε 3-2 τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη για την πρεμιέρα του Champions League. Η "A Bola", η "O Jogo" και η "Record" αποθεώνουν τους παίκτες των "λιονταριών", που κατάφεραν να μπουν με το δεξί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η "A Bola" γράφει στον τίτλο της: "Το Λιοντάρι στον Όλυμπο" και στέκεται στην εξαιρετική εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η οποία έφτανε και περίσσευε για να έρθει το τρίποντο στο Φάληρο.

Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο για την Σπόρτινγκ

Η "O'Jogo" γράφει "Το ξεκίνημα άξιζε χρυσάφι", με αναφορά φυσικά στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας στο ματς, αφού στο πρώτο τέταρτο η Σπόρτινγκ ήταν μπροστά με δυο γκολ διαφορά.

Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο για την Σπόρτινγκ

Τέλος, η "Record" έχει σαρκαστική διάθεση, γράφοντας: "Το μόνο που της έλειψε, ήταν η συντριβή" και έχει δηλώσεις του Ζόρζε Ζεζούς ότι θα μπορούσαν οι παίκτες να βάλουν 5-6 γκολ στον Ολυμπιακό.

Αποθέωση από τον πορτογαλικό Τύπο για την Σπόρτινγκ
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ