CHAMPIONS LEAGUE

"Απολύστε τον Βενγκέρ και πάρτε τον Κλοπ"

"Απολύστε τον Βενγκέρ και πάρτε τον Κλοπ"

Το νέο κάζο της Άρσεναλ έχει φέρει σε δεινή θέση τον Αρσέν Βενγκέρ, με τον γνωστό δημοσιογράφο και φαν των Λονδρέζων Πιρς Μόργκαν να απαιτεί την απομάκρυνση του Αλσατού από τον πάγκο και την αντικατάστασή του από τον Γιούργκεν Κλοπ!

"Αυτή είναι η χειρότερη εμφάνιση που έχω δει από την Άρσεναλ στην Ευρώπη επί αυτοκρατορίας Βενγκέρ. Έχω δηλώσει επανειλημμένα πως δεν βλέπω το παραμικρό σημάδι προόδου, αυτό το περιβόητο άλμα προς τα εμπρός που υποτίθεται πως κάνουμε όλη την ωρα.

Πραγματοποιήσαμε μία τραγική εμφάνιση απέναντι σε μία ομάδα που είχε παίξει 12 φορές στην Αγγλία και δεν είχε νικήσει ποτέ. Είχαν γνωρίσει τη συντριβή σε όλα σχεδόν τα παιχνίδια που είχαν δώσει στην Αγγλία.

"Απολύστε τον Βενγκέρ και πάρτε τον Κλοπ"

Είχαν πετύχει 12 γκολ στην Αγγλία και είχαν δεχτεί 37. Χτες βράδυ όμως μας σφυροκόπησαν ", τόνισε ο Μόργκαν σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Talksport", για να συνεχίσει τον εξάψαλμό του κατά του Βενγκέρ, λέγοντας:

"Ο Βενγκέρ έχει πάντα μία σπουδαία δικαιολογια, είτε είναι το γήπεδο, είτε τα χρήματαπ που ξοδεύει η ομάδα, είτε το διοικητικό συμβούλιο, είτε ο καιρος. Πάντα έχει μία δικαιολογία που δεν αφορά τον Αρσέν Βενγκέρ.

Χθες το βράδυ οι δικαιολογίες τελείωσαν. Φταίει αυτός. Δεν είναι κάτι προσωπικό, δεν έχω κάποιο πρόβλημα με τον Αρσέν Βενγκέρ. Είναι ένας πανέξυπνος τεχνικός που έκανε εκπληκτική δουλειά στην ομάδα στα πρώτα οκτώ χρόνια της παρουσίας του εδώ.

"Απολύστε τον Βενγκέρ και πάρτε τον Κλοπ"

Πόσα χρόνια όμως ακόμα θα είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε αυτή τη σοκαριστική μετριοτητα; Μόνο τα τελευταία χρόνια να κοιτάξει κανείς, θα δει πως έχουμε δεχτεί τρία γκολ εντός έδρας από τον Ολυμπιακό, τη Μονακό και την Άντερλεχτ. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής στην Ευρώπη θα είχε φύγει μόνο και μόνο για αυτό το γεγονός..."

Ο διάσημος οπαδός της Άρσεναλ δεν περιορίστηκε όμως στην κριτική προς τον Βενγκέρ αλλά έκανε και υπόδειξη στη διοίκηση της ομάδας του Βορείου Λονδίνου να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση του Γιούργκεν Κλοπ.

"Καταρχήν είναι ελεύθερος. Κατά δεύτερον, φαίνεται πως επιθυμεί να επιστρέψει το παιχνίδι. Τρίτον, η Λίβερπουλ είναι αρκετά πιθανό να διακόψει τη συνεργασια της με τον Μπρένταν Ρότζερς και ίσως να δελεαστεί με την προοπτική να αναλάβει έναν σύλλογο αυτού του διαμετρήματος.

"Απολύστε τον Βενγκέρ και πάρτε τον Κλοπ"

Εάν κοιτάξετε τι έκανε ο Γιούργκεν Κλοπ στη Ντόρτμουντ, θα δείτε ότι την μεταμόρφωσε από μία μέτρια γερμανική ομάδα σε μία ομάδα που κατέκτησε δύο σερί χρονιές τη Bundesliga απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

Είναι 20 χρόνια νεότερος από τον Βενγκέρ και διψάει για επιτυχίες. Λατρεύει το επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε οι οπαδοί της Άρσεναλ δεν θα το στερηθούν, όμως θα κάνει ταυτόχρονα γρανίτη την άμυνά μας".

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 2-3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ