CHAMPIONS LEAGUE

Απογοητευμένος από την ήττα στο "Mestalla" ο Ζαρντίμ

LONDON, ENGLAND - AUGUST 02:  Monaco manager Leonardo Jardim looks on during the Emirates Cup match between Valencia and AS Monaco at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England.  (Photo by Michael Regan/Getty Images)
LONDON, ENGLAND - AUGUST 02: Monaco manager Leonardo Jardim looks on during the Emirates Cup match between Valencia and AS Monaco at the Emirates Stadium on August 2, 2014 in London, England. (Photo by Michael Regan/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τόνισε πως η Μονακό δεν άξιζει την ήττα που γνώρισε με 3-1 από τη Βαλένθια, στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τα πλέι του Champions League, ενώ άφησε αιχμές για τη διαιτησια.

"Το αποτέλεσμα ήταν άδικο. Όταν είχαμε αρχίσει να κυριαρχούμε στον αγώνα, η Βαλένθια σκόραρε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της. Είναι ανεπίτρεπτο να δεχόμαστε τέτοια γκολ, θα πρέπει να το αλλάξουμε αυτό ενόψει του επόμενου αγώνα", δήλωσε μετά την ήττα στην Ισπανία ο τεχνικός των Μονεγάσκων , ο οποίος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τη διαιτησία με αφορμή ένα πέναλτι που δεν καταλογίστηκε από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ προς όφελος της ομάδας του.

"Δυστυχώς όπως και στα προημιτελικά του Champions League πέρυσι (σ.σ. η Μονακό αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους με ενα πέναλτι που δεν έπρεπε να δοθεί στον πρώτο αγώνα του Τορίνου) είχαμε κάποια διαιτητικά λάθη.

Απογοητευμένος από την ήττα στο "Mestalla" ο Ζαρντίμ

Αυτό δεν είναι θετικό για τη Μονακό και τη Γαλλία, η UEFA θα πρέπει να σέβεται τη Γαλλία όπως και τις αλλες χώρες. Πλέον χρειαζόμαστε δύο γκολ στο Μονακό για να πάρουμε την πρόκριση και φιλοδοξούμε να τα πετύχουμε για να τα καταφέρουμε".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ