CHAMPIONS LEAGUE

Απίθανες ιστορίες φίλων της Λίβερπουλ για να βρεθούν στο Κίεβο!

FILE - In this April 24, 2018 file photo, Liverpool fans sing "You'll Never Walk Alone" as they hold up scarves prior to the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England. The famous tune will be sung Saturday by 16,000-plus Liverpool fans at Olympic Stadium in Kiev, Ukraine. (AP Photo/Rui Vieira, File)
FILE - In this April 24, 2018 file photo, Liverpool fans sing "You'll Never Walk Alone" as they hold up scarves prior to the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England. The famous tune will be sung Saturday by 16,000-plus Liverpool fans at Olympic Stadium in Kiev, Ukraine. (AP Photo/Rui Vieira, File) AP PHOTO/RUI VIEIRA, FILE

Πολλοί φίλοι της Λίβερπουλ θα χρειαστούν μια "Οδύσσεια" για να βρεθούν δίπλα στην αγαπημένη τους ομάδα στο Κίεβο για τον τελικό του Champions League. Ένας φίλος των "ρεντς" κινδυνεύει να χάσει και το μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία.

Για τη Λίβερπουλ είναι διατεθειμένοι να κάνουν πολλά χιλιόμετρα για να βρεθούν στο πλάι της στον τελικό του Champions League στο Κίεβο το ερχόμενο Σάββατο, 26 Μαΐου. Δεν λογαριάζουν κούραση, έξοδα, στάσεις, ώστε να είναι δίπλα της στη μάχη για την κατάκτηση του "Άγιου Δισκοπότηρου" απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όλοι περιμένουν να ζήσουν στιγμές ανάλογες της Πόλης το 2005...

Πολλοί φίλοι των "κόκκινων" θα περάσουν ολόκληρη "Οδύσσεια" για την αγαπημένη τους ομάδα. Ένας μάλιστα, ο οποίος παντρεύεται την παραμονή, κινδυνεύει να χάσει ακόμα και το μήνα του μέλιτός του στην Αυστραλία, αν δεν επιστρέψει έγκαιρα στη βάση του. Προφανώς και δεν θέλει να σκέφτεται ούτε σαν αστείο αυτό το ενδεχόμενο, αλλά θα το πάρει το ρίσκο, ώστε να μην χάσει τον τελικό.

Αφήνουν τους καναπέδες τους και ετοιμάζουν ταξίδι αγάπης. Δεν χαμπαριάζουν ούτε από αποστάσεις, ούτε από ταλαιπωρία. Η σκέψη και μόνο να βρίσκονται στο γήπεδο σε αυτόν τον αγώνα, υπερκαλύπτει τα πάντα. Με την ελπίδα βέβαια να επιστρέψουν χαρούμενοι στη βάση τους, έχοντας κατακτήσει η Λίβερπουλ το βαρύτιμο τρόπαιο.

ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΤΟΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ "ΡΑΜΑΖΑΝΙ"

Ένας φίλος των "ρεντς" θα ταξιδέψει σε τέσσερις χώρες, προτού φτάσει στο Κίεβο. Το ταξίδι του περιλαμβάνει τη Σουηδία, τη Λετονία, τη Λιθουανία και την Ουκρανία, προτού επιστρέψει στο Λονδίνο. Ο 22χρονος, Ραμίζ Ταχίρ, θα δώσει 610 λίρες για τα ταξίδια του. Βέβαια, η διαμονή είναι δωρεάν στο Κίεβο, αφού βρήκε στέγη σε σπίτι Ουκρανών, ως μέρος της εκστρατείας "Δωρεάν καναπές στο Κίεβο" στο Facebook. Είναι επίσης σε νηστεία για 19 ώρες την ημέρα λόγω του θρησκευτικού μήνα του Ραμαζανιού κατά την περίοδο αυτή, όπως οι Σαλάχ και Μανέ.

Άλλος φίλος της ομάδας, ονόματι Τζον Ντίξον, θα ξεκινήσει με τρένο για τη Γλασκώβη, από εκεί πτήση για τη Λιθουανία και μετά νέο αεροπλάνο για το Κίεβο. Ο 39χρονος είχε κάνει τις κρατήσεις πριν τον δεύτερο ημιτελικό με τη Ρόμα. Η επιστροφή του θα γίνει μέσω Ρουμανίας, ώστε να του βγει πιο φθηνά. Πάντως, δεν σκέφτεται την κούραση, αρκεί να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα.

Ο 22χρονος, Τομ Γουάιτχεντ, θα πάρει οκτώ τρένα από το Λάνκαστερ για το Κίεβο, περνώντας από Παρίσι, Φρανκφούρτη, Δρέσδη, Βρότσλαβ, Κρακοβία και Λβιβ. Το ταξίδι του θα κρατήσει τέσσερις ημέρες και επιστρέφει την Τρίτη (29/5) μετά τον τελικό. Όσο για το κόστος, θα φτάσει τις 400 λίρες.

ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ

Ο Στίβεν Τόμπσον, 33 ετών, τραβάει το μεγαλύτερο ζόρι απ' όλους. Βλέπετε, παντρεύεται την ημέρα πριν τον τελικό, έχει κανονίσει να αποχωρήσει τα ξημερώματα της Κυριακής για την βάση του, πληρώνοντας 1.050 λίρες, ώστε να είναι έγκαιρα σπίτι, διότι φεύγει για το μήνα του μέλιτός του. Όπως λέει ο ίδιος, ο τελικός πέρα από το κόστος του εισιτηρίου, μπορεί να του... κοστίσει και τον γάμο του. Η αρραβωνιαστικιά του, Ρέιτσελ, το ξέρει εδώ και καιρό, αλλά ίσως ήλπιζε να αλλάξει γνώμη και να μην πάει στο Κίεβο. Ο λόγος είναι ότι αν υπάρξει η οποιαδήποτε καθυστέρηση και δεν είναι πίσω στην ώρα του, μπορεί να χάσει το ταξίδι του μέλιτος για την Αυστραλία, κάτι που δεδομένα θα κάνει έξαλλο το έτερον ήμισυ. Το εναλλακτικό σχέδιο αν πάει κάτι στραβά, είναι να ταξιδέψει εκείνη και να την βρει εκεί, βρίσκοντας άλλη πτήση. Ελπίζει, δε, να μην χαλάσει όλα τα λεφτά του ταξιδιού σε ψώνια η Ρέιτσελ ως εκδίκηση.

Ο Λουίς Γκιγιέν, 26 ετών, θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια με προορισμό τη Γερμανία και από εκεί θα πάει στο Κίεβο. Θα ξοδέψει 1.200 δολάρια για την πτήση και 2.600 δολάρια για το εισιτήριο του αγώνα. Σίγουρα, το πιο δαπανηρό ταξίδι της ζωής του, το οποίο ελπίζει να απολαύσει όσο τίποτα!

Ο 44χρονος, Νιλ Ο'Φλάιν, θα ξεκινήσει από το Λίνκολν και από το Λονδίνο θα μεταβεί στο Κατοβίτσε. Μετά, θα πάρει λεωφορείο για την Κρακοβία και θα μείνει εκεί το βράδυ της Πέμπτης (24/5). Το πρωί της Παρασκευής (25/5) θα πάρει το τρένο για το Λβιβ, θα διανυκτερεύσει εκεί και το πρωί του Σαββάτου (26/50 θα πάρει νέο τρένο για Κίεβο. Την Κυριακή (27/5) θα πάρει ένα ακόμη τρένο, κάνοντας ταξίδι 11 ωρών για την Κρακοβία, για να επιστρέψει την Δευτέρα (28/5) για την Αγγλία.

ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΗΣ ΤΟΥ

Ο Ράιαν Στιούαρτ, 23 ετών, είναι στην Ελλάδα για το γάμο της αδελφής του. Ταξιδεύει από Ρόδο για την Αθήνα, στο "Ελ Βενιζέλος" θα περιμένει έξι ώρες και μετά θα ταξιδέψει για Κίεβο. Μετά το ματς, θα φύγει από την ουκρανική πρωτεύουσα για την Αθήνα, θα υπάρξει εκ νέου αναμονή, θα πάει πίσω στη Ρόδο, από εκεί θα πάει Λίνδο για τον γάμο, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 30 Μαΐου. Η αδελφή του, αν και παντρεύεται, στεναχωριέται που δεν θα βρίσκεται στον τελικό. Δεν περίμενε ποτέ ότι η Λίβερπουλ θα έφτανε εκεί και κανόνισε την ημερομηνία κοντά στον τελικό του Κιέβου.

Συνεχίζουμε με τον 30χρονο, Τζέικ Νόρις, ο οποίος θα ξεκινήσει από το Βιετνάμ, με δυο στάσεις σε Μόσχα και Μινσκ, για να φτάσει στο Κίεβο. Το κόστος θα φτάσει τις 1.500 λίρες. Ο ίδιος είναι Αυστραλός, αλλά μένει στο Βιετνάμ, διδάσκοντας αγγλικά. Δεν ήθελε να χάσει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία του τελικού, όπου η Λίβερπουλ μπορεί να φτάσει τα έξι τρόπαια του Champions League.

Υπάρχουν και άλλες ιστορίες φίλων της Λίβερπουλ που θα κάνουν τεράστια ταξίδια για να βρίσκονται στον τελικό. Η 46χρονη, Τρέισι Μουρ, θα πάει με τον γιο της, Φρέντι, στον τελικό και θα χρησιμοποιήσουν αμάξι, τρένο και αεροπλάνο για να φτάσουν στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν, όταν πηγαίνουν φέτος σε όλα τα εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ από Ντόρσετ, κάνοντας πάρα πολλά χιλιόμετρα κάθε φορά.

AP Photo/Rui Vieira, File

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ