CHAMPIONS LEAGUE

Απίστευτο: Πιθανότητα 44% για το Μπαρτσελόνα - Τσέλσι

Barcelona Luis Alberto Suárez Díaz, center, falls as Chelsea César Azpilicueta, right, moves to the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match in Washington, Tuesday, July 28, 2015. Chelsea won 3-2 on penalty kicks. (AP Photo/Carolyn Kaster)
Barcelona Luis Alberto Suárez Díaz, center, falls as Chelsea César Azpilicueta, right, moves to the ball during the first half of an International Champions Cup soccer match in Washington, Tuesday, July 28, 2015. Chelsea won 3-2 on penalty kicks. (AP Photo/Carolyn Kaster) AP

Η φάση των ομίλων τελείωσε και πλέον ξέρουμε τις 16 ομάδες που συνεχίζουν στο Champions League. Το πιο πιθανό ζευγάρι στην επόμενη φάση είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι και μάλιστα με πιθανότητα 43,7%!

Η φάση των ομίλων του Champions League 2017-18 ολοκληρώθηκε και το Sport24.gr σας παρουσίασε τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στα νοκ-άουτ και θα μπουν στην κληρωτίδα την Δευτέρα (11/12, 13:00).

Ήδη, όμως, γνωρίζουμε το πιο πιθανό ζευγάρι για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Είναι αυτό της Μπαρτσελόνα με την Τσέλσι, το οποίο συγκεντρώνει πιθανότητες της τάξης του 43,747%.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί, δηλαδή, να πέσει πάνω στις Τσέλσι, Μπάγερν, Πόρτο, Σαχτάρ και Βασιλεία (δεν μπορεί με τη Γιουβέντους που ήταν στον ίδιο όμιλο και τις ισπανικές Ρεάλ και Σεβίλλη). Όμως, η Τσέλσι μπορεί να πέσει μόνο πάνω στις Μπαρτσελόνα, Παρί Σεν-Ζερμέν και Μπεσίκτας (δεν μπορεί με τη Ρόμα που ήταν στον ίδιο όμιλο και τις αγγλικές, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Λίβερπουλ). Έτσι, ο συνδυασμός αυτών των δύο βγάζει την αναμέτρηση των "μπλαουγκράνα" με τους "μπλε".

Είναι ισοπίθανο (28,126% έκαστος) η ομάδα του Λονδίνου να κληρωθεί με την Παρί Σεν-Ζερμέν και την Μπεσίκτας. Υπάρχουν, βέβαια, κι... αουτσάιντερς. Τα ζευγάρια Μπεσίκτας - Μπάγερν και Παρί Σεν-Ζερμέν - Πόρτο συγκεντρώνουν το καθένα πιθανότητα 10,831%

Δείτε αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα την πιθανότητα εξαγωγής κάθε ζευγαριού από την κληρωτίδα:

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ