CHAMPIONS LEAGUE

Απέρριψε την πρόταση της Λέγκια η Σέλτικ

Απέρριψε την πρόταση της Λέγκια η Σέλτικ

Η Λέγκια έστειλε επιστολή στη Σέλτικ ζητώντας οι δύο ομάδες να παίξουν την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Champions League σε ένα και μόνο παιχνίδι, με τους Σκωτσέζους, φυσικά, να την απορρίπτουν

Η Σέλτικ, όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε, απέρριψε την επιστολή της Λέγκια Βαρσοβίας με την οποία οι Πολωνοί ζητούσαν να μην ισχύσει η τιμωρία αποκλεισμού τους από τη συνέχεια του Champions League και να κριθεί η πρόκριση σε ένα και μονό παιχνίδι.

"Είμαστε απογοητευμένοι από τα σχόλια της Λέγκια. Αυτό το θέμα, είναι στην πλήρη δικαιοδοσία της UEFA.", αναφέρει η λιτή, πριν σαφής, ανακοίνωση της Σέλτικ.

Η Λέγκια χρησιμοποίησε έναν παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχήςστα τελευταία λεπτά του αγώνα ρεβάνς στη Σκωτία (προηγούνταν ήδη 2-0 και ήταν διαδικαστικό το φινάλε), και εξαιτίας αυτής της γκάφας από πλευράς της η UEFA πήρε την απόφαση να κατακυρώσει το ματς στα χαρτιά με 3-0 υπέρ της Σέλτικκαι να την στείλει ένα βήμα πριν τους ομίλους.

Θυμηθείτε εδώ ξανά την επιστολή - έκκληση της Λέγκια προς τη Σέλτικ, την Κυριακή και η οποία απερρίφθη από τους Σκωτσέζους με συνοπτικές διαδικασίες.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ