CHAMPIONS LEAGUE

Απειλές για βόμβα στο Κίεβο

Real Madrid supporters react as they take an escalator on the metro in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. Supporters were gathering in Kiev ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool later Saturday. (AP Photo/Andrew Shevchenko)
Μετρό, Κίεβο (AP Photo/Andrew Shevchenko) AP

Απειλές για βόμβα στο Κίεβο, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του τελικού στο Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αρχές εκκένωσαν πέντε σταθμούς του μετρό.

Ανησυχία στο Κίεβο, λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού στο Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης (21.45). Οι Αρχές εκκένωσαν πέντε σταθμούς του μετρό, μετά τις απειλές για βόμβα.

Η αστυνομία της Ουκρανίας, συγκεκριμένα, έκλεισε τους σταθμούς σε Dnipro, Hydropark, Livoberezhna, Arsenalna και Heroiv Dnipra. Σημειώνεται ότι κανένας από αυτούς δεν βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης.

Αυτές τις ώρες οι Αρχές προχωρούν σε έρευνα, ενώ η αστυνομική παρουσία περιμετρικά του Olimpiyskiy, όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση, είναι ισχυρή.

AP Photo/Andrew Shevchenko

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ