CHAMPIONS LEAGUE

Απαγορευτικό για την κλήρωση του Champions League στους παίκτες της Λέστερ!

Απαγορευτικό για την κλήρωση του Champions League στους παίκτες της Λέστερ!

Απαγορευτικό σήκωσε ο προπονητής της Λέστερ στους παίκτες, μιας και δεν τους επιτρέπει να δουν την κλήρωση για τη φάση των "8" του Champions League.

Με αγωνία περιμένουν τη σημερινή (17/3) κλήρωση για τη φάση των "8" του Champions League οι ποδοσφαιριστές της Λέστερ, αλλά ο Κρεγκ Σέικσπιρ τους απαγόρευσε να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία.

Για την ακρίβεια, έχει προγραμματίσει προπόνηση την ώρα της κλήρωσης, ώστε οι παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στην προσεχή αναμέτρηση με αντίπαλο τη Γουέστ Χαμ (18/3).

Μάλιστα, μπορεί οι "αλεπούδες" να έχουν προκριθεί στους "8" της διοργάνωσης, αλλά ο πρωταρχικός τους στόχους είναι να οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην Premier League. Υπενθυμίζουμε ότι "κατοικούν" στη 15η θέση με 27 βαθμούς, ενώ βρίσκονται στο +3 απ' την επικίνδυνη ζώνη.

"Εκείνη τη στιγμή θα προπονούμαστε. Θα μάθουμε το αποτέλεσμα της κλήρωσης όταν ολοκληρωθεί η προπόνηση. Θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με τη Γουέστ Χαμ.

Θα υπάρξει αρκετός χρόνος μετά, ώστε να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια του Champions League. Δεν τους έχω απαγορεύσει να μιλούν για τα ευρωπαϊκά ματς. Απλά, μετά την πρόκριση επί της Σεβίλλης εστιάσαμε στη Γουέστ Χαμ. Όλες μας οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν σε αυτό το ματς", τόνισε ο Βρετανός τεχνικός.

AP Photo/Rui Vieira

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ