CHAMPIONS LEAGUE

Αντσελότι: "Η Άρσεναλ είναι ήδη εκτός Champions League"

Αντσελότι: "Η Άρσεναλ είναι ήδη εκτός Champions League"

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν δίνει μεγάλη τύχη στην Άρσεναλ για να συνεχίσει στους "16" του Champions League, θεωρεί πως οι παίκτες του Βενγκέρ υποτίμησαν την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ αποκάλυψε πού μπορεί να "χτυπήσουν" οι Λονδρέζοι τη Μπάγερν.

"Η Άρσεναλ είναι πρακτικά εκτός συνέχειας Champions League επειδή θα πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει δύο φορές τη Μπάγερν", τόνισε αρχικά ο Κάρλο Αντσελότι μέσω της ιστοσελίδας "Goal.com" με την οποία συμφώνησε να αρθρογραφεί για το φετινό Champions League, και συνέχισε λέγοντας:

"Δεν συμφωνώ με εκείνους που λένε πως η Άρσεναλ απογοητεύει σταθερά στην Ευρώπη επειδή δηλώνουν "παρών" στο Champions League για τόσα πολλά χρόνια. Απλά πιστεύω ότι το πρόβλημα ήταν το πρώτο παιχνίδι.

Οι κανονιέρηδες υποτίμησαν τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ. Εξαιτίας του βιογραφικού τους, η Άρσεναλ δεν αντιμετώπισε όπως θα έπρεπε το παιχνίδι. Η Ντίναμο δεν είχε κερδίσει στο Champpions League για χρόνια και αυτό επηρεάσε την συγκέντρωση της Άρσεναλ. Νομίζω ότι υποτιμήθηκε η Άρσεναλ όχι μόνο από από τον προπονητή αλλά και τους παίκτες".

Για τον Ιταλό δεν τίθεται πάντως θέμα απομάκρυνσης του Γάλλου συναδέλφου του ακόμα και στην περίπτωση που δεν πάρει το εισιτήριο για τους "16" της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη. "Υπάρχει ακόμα το FA Cup ενώ είναι σε καλή θέση και στο πρωτάθλημα. Δεν νομίζω λοιπόν ότι η θέση του Βενγκέρ κινδυνεύει".

Αντσελότι: "Η Άρσεναλ είναι ήδη εκτός Champions League"

Αναφερόμενος δε στην αποψινή σύγκρουση της Άρσεναλ με τη Μπάγερν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης σχολίασε: "Βλέπω τη Μπάγερν φαβορί. Δεν μπορείς να πάρεις ποτέ τη μπάλα από τη Μπάγερν επειδή, μέχρι στιγμής, είναι στο dna τους.

Εκεί όμως που μπορείς να τους χτυπήσεις είναι στην αντεπίθεση. Όπως φάνηκε άλλωστε και στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η ταχύτητα της Άρσεναλ στην κόντρα μπορεί να τους δώσει αβαντάζ.

Είδα τους Αλέξις Σάντσες, Τίο Γουόλκοτ και Μεσούτ Εζίλ να έχουν έναν εντυπωσιακό ρυθμό. Αυτό είναι το όπλο που μπορεί να κάνει τη ζημιά στη Μπάγερν. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος για την Άρσεναλ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ