CHAMPIONS LEAGUE

Ανοίγει από το μεσημέρι το "San Paolo" για το Νάπολι-Ρεάλ

Ανοίγει από το μεσημέρι το "San Paolo" για το Νάπολι-Ρεάλ

"Τρέλα" έχει προκαλέσει η αποψινή (7/3) αναμέτρηση ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης στους οπαδούς του ιταλικού συλλόγου, οι οποίοι αναμένονται απ' το μεσημέρι στο "San Paolo".

Στους ρυθμούς της αποψινής (7/3) αναμέτρησης ανάμεσα σε Νάπολι και Ρεάλ Μαδρίτης για τον επαναληπτικό (σ.σ. 3-1 υπέρ της Ρεάλ) της φάσης των "16" του Champions League ζει από χθες (6/3) η Νάπολη.

Αρχικά, το μεσημέρι της Δευτέρας (6/3) η αποστολή των "μερένγκες" έφτασε στο "Palazzo Carachiolo" της ιταλικής πόλης και οι "τιφόζι" της Νάπολι την υποδέχθηκαν με αποδοκιμασίες. Στο στόχαστρο ήταν οι πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά και η Γιουβέντους, λόγω του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της "Γηραιάς Κυρίας".

Πάντως, ολόκληρη η πόλη ζει για το αποψινό (7/3) παιχνίδι, μιας και η διοίκηση της Νάπολι ανακοίνωσε ότι οι θύρες του "San Paolo" θα ανοίξουν αρκετές ώρες πριν απ' τη σέντρα του αγώνα.

Για την ακρίβεια, οι φίλαθλοι του ιταλικού συλλόγου θα μπορούν να εισέλθουν στις εξέδρες απ' τις 16:00. Δηλαδή, πέντε ώρες και 45 λεπτά πριν απ' την έναρξη! Με αυτόν τον τρόπο οι ιθύνοντες της Νάπολι επιθυμούν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση προς το κοινό τους, μιας και το "San Paolo" αναμένεται κατάμεστο.

Μάλιστα, οι Ιταλοί έχουν ανακοινώσει sold out απ' τις 25 Ιανουαρίου κάτι που μαρτυρά τη "δίψα" των φιλάθλων για το εν λόγω ματς. Έτσι, περισσότεροι από 60.000 οπαδοί θα βρεθούν στις κερκίδες, ώστε να βοηθήσουν τους παίκτες του Μαουρίτσιο Σάρι να φτάσουν στην ανατροπή.

AP Photo

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ