CHAMPIONS LEAGUE

"Άναψαν τα αίματα" μετά το τέλος του Σίτι-Μπαρτσελόνα

"Άναψαν τα αίματα" μετά το τέλος του Σίτι-Μπαρτσελόνα

Μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα (3-1) ο Λιονέλ Μέσι είχε έντονο διάλογο με ποδοσφαιριστή των "πολιτών", με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρουσία των ψυχραιμότερων για να λυθεί η παρεξήγηση.

Σε αντιπαράθεση με ποδοσφαιριστή της Σίτι φαίνεται να βρέθηκε ο Λιονέλ Μέσι, έπειτα απ' τη χθεσινή (1/11) αναμέτρηση ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα (3-1).

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "Mirror", ο Αργεντινός σούπερ σταρ είχε έντονο διάλογο με ποδοσφαιριστή των "πολιτών", με τον δεύτερο να αποκαλεί τον Μέσι "ηλίθιο". Μάλιστα, ο 29χρονος επιθετικός φαίνεται να έφτασε μέχρι τα αποδυτήρια της Σίτι για να ζητήσει τα... ρέστα.

Οι τόνοι έπεσαν όταν έφτασε στο σημείο ο Σέρχιο Αγουέρο, ο οποίος ηρέμησε τον συμπατριώτη του. Σε δηλώσεις του μετά το ματς αναφέρθηκε και στο εν λόγω περιστατικό: "Όταν χάνεις δεν είσαι χαρούμενος. Τον είδα κι αμέσως κατάλαβα ότι δεν είναι καλά. Σκέφτηκα ότι ο Μέσι είπε κάτι για μένα, αλλά δεν το έκανε. Στη συνέχεια μιλήσαμε για άλλα πράγματα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Άκουσα κάτι, αλλά δεν ξέρω τι συνέβη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ