CHAMPIONS LEAGUE

Αλλάζει η ώρα των ματς του Champions League

Αλλάζει η ώρα των ματς του Champions League

Σύμφωνα με την "Bild" η UEFA προσανατολίζεται στο να εγκαταλείψει την καθιερωμένη ώρα διεξαγωγής των ματς του Champions League (21:45) από τη σεζόν 2018-2019. Σε δύο "δόσεις" τα ματς, στις 20:00 και 22:00 (ώρα Ελλάδας).

Το Champions League έχει συνδυασθεί με μια συγκεκριμένη ώρα, στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Ωστόσο, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα "Βild", αυτό αναμένεται να αλλάξει από τη σεζόν 2018-2019 και να προσαρμοστεί στα δεδομένα του... Europa League.

Η κλασική ώρα, εάν εξαιρέσει κανείς τα εντός έδρας ματς των ομάδων της ανατολικής Ευρώπης, θα αντικατασταθεί από δύο νέα ωράρια. Οι αναμετρήσεις της Τρίτης και της Τετάρτης θα διεξαχθούν σε δύο "δόσεις", μερικά ματς στις 20:00 κι άλλα στις 22:00 (ώρα Ελλάδας)

Με αυτή την αλλαγή, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσδοκά σε αύξηση των κερδών από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ενώ ο λόγος για τον οποίον οι αλλαγές αναμένεται να εφαρμοστούν από τη μεθεπόμενη αγωνιστική σεζόν είναι ότι εντάσσονται στο πακέτο της χρονικής περιόδου 2018-2021.

Γενικά, προβλέπονται σπουδαίες αλλαγές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, από τις οποίες ευνοούνται οι μεγάλες ομάδες. Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ