CHAMPIONS LEAGUE

Αλέγκρι: "Δεν είμαστε το φαβορί αλλά..."

Αλέγκρι: "Δεν είμαστε το φαβορί αλλά..."

O Μάσιμο Αλέγκρι έδωσε λίγες πιθανότητες παραπάνω στη θυμίζοντας πως είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ υπογράμμισε πως δύσκολα να έρθουν 0-0 και τα δύο ματς. Τέβες: "Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί".

"Είναι ένας ημιτελικός, είναι πρωταθλητές Ευρώπης οπότε σε σύγκριση με εμάς ίσως να έχουν ελαφρώς περισσότερες πιθανότητες. Δεν είναι όμως ένας ημιτελικός όπου μπορείς να πεις ότι δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, μπορούμε να χάσουμε την πιθανότητα να βρεθούμε στον τελικό.

Θα πρέπει να θυμόμαστε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, ότι έχουμε ευκαιρία και την ίδια στιγμή να μην ξεχνάμε πως έχουμε απέναντί μας έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της Γιουβέντους ενόψει της πρώτης σύγκρουσης με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι, για να συνεχίσει:

"Σε τέτοια παιχνίδια πρέπει να έχεις στόχο, εάν όχι το τέλειο παιχνίδι, να κάνεις φανταστικά πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Δεν νομίζω ότι το Γιούβε-Ρεάλ και το Ρεάλ-Γιούβε θα λήξουν και τα δύο 0-0, οπότε πρέπει να τα πάμε ιδιαίτερα καλά στην επίθεση.

Αλέγκρι: "Δεν είμαστε το φαβορί αλλά..."

Οι δύο πρώην συμπαίκτες και πρωταθλητές Ευρώπης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008 είναι τα μεγάλα όπλα των δύο ομάδων σε αυτές τις αναμετρήσεις: 6 γκολ και 1 ασίστ μετράει στο φετινό CL ο Τέβες, 8 γκολ και 3 ασίστ ο Κριστιάνο Ρονάλντο

Θα ήταν καλύτερο και για τις δύο ομάδες αν είχαν στη διάθεσή τους Μόντρις και Πογκμπά. Ελπίζουμε να έχουμε τον Πογκμπά στη διάθεσή μας για τη ρεβάνς".

Κλείνοντας τη συνέντευξη Τύπου, ο πρωταθλητής Ιταλίας και μαθηματικά με τη Γιουβέντους, επεσήμανε: " Το μόνο που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι τα αποτελέσματα.

Πολλά λέγονται στην αρχή της σεζόν όμως στο τέλος της σεζόν το μόνο που μένει είναι τα αποτελέσματα. Είχαμε μερικά πολύ καλά αποτελέσματα και το γεγονός αυτό με ικανοποιεί και με γεμίζει υπερηφάνεια".

Αλέγκρι: "Δεν είμαστε το φαβορί αλλά..."

Το μυστικό για να περάσει η Γιουβέντους το εμπόδιο της Ρεάλ είναι το σύνολο σύμφωνα με την άποψη του κορυφαίου σκόρερ του φετινού Καμπιονάτο (20 γκολ), Κάρλος Τέβες

Από την πλευρά του ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους στη συνέντευξη Τύπου, υποστήριξε πως είναι "ανοιχτά" και τα δύο ματς με τη Ρεάλ.

"Θα είναι δύσκολες και ανοιχτές και οι δύο αναμετρήσεις με τη Ρεάλ. Θα περάσει ο καλύτερος και δεν πιστεύω ότι υπάρχουν φαβορί. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα πάρει το παιχνίδι.

Εγώ ξαναβρήκα την αυτοπεποίθησή μου χάρη στην εμπιστοσύνη που μου έδειξε η διοίκηση της Γιουβέντους, ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου. Αισθάνομαι σημαντικός στη Γιουβέντους και νιώθω ευτυχισμένος εδώ.

Το μυστικό για να κερδίσουμε τη Ρεάλ είναι το σύνολο. Σεβόμαστε την ιστορία αυτής της ομάδας και αυτή τη φανέλα.

Και αυτό είναι που μας οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και να φτάσουμε μέχρι εδώ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ