CHAMPIONS LEAGUE

Αλάμπα: "Κατά διαστήματα στάθηκε καλά ο Ολυμπιακός"

Αλάμπα: "Κατά διαστήματα στάθηκε καλά ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Ο αμυντικός της Μπάγερν Μονάχου, Ντέιβιντ Αλάμπα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός κατά διαστήματα έπαιξε καλά και στάθηκε στο γκολ του Μίλερ.

Η Μπάγερν Μονάχου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο Champions League επικρατώντας με 3-0 επί του Ολυμπιακού στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο Ντέιβιντ Αλάμπα δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα.

"Τα πήγαμε πολύ καλά στην άμυνα. Στα κρίσιμα σημεία η μπάλα ήταν δική μας. Το “μηδέν” που κρατήσαμε στην άμυνα είναι πολύ σημαντικό. Στάθηκε πολύ καλά ο Ολυμπιακός στην άμυνα, είχε και τον 12ο παίκτη μαζί του, τον κόσμο του. Ήταν σταθεροί στην άμυνα, το γκολ του Μίλερ μας άνοιξε διαδρόμους" ήταν το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και το εάν ζήλεψε το τέρμα που πέτυχε ο Μίλερ τονίζοντας: "Δεν ζηλεύω το γκολ του Μίλερ, ήταν πολύ σημαντικό για εμάς διότι μας άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Ήταν αμυντικογενής ο Ολυμπιακός και κατά διαστήματα στάθηκε καλά στο ματς".

Αλάμπα: "Κατά διαστήματα στάθηκε καλά ο Ολυμπιακός"
INTIME SPORTS

Νόιερ: "Κακή στιγμή για τον Ρομπέρτο"

Ο Μάνουελ Νόιερ παρά τη νίκη της ομάδας του δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή που είχε η Μπάγερν. Μάλιστα, ήταν και συμπονετικός ως προς τον Ρομπέρτο τονίζοντας ότι ο πορτιέρε του Ολυμπιακού ήταν άτυχος στο πρώτο γκολ που δέχτηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: "Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο μέρος, ήταν σημαδιακό το πώς μπήκε το πρώτο γκολ με τον Μίλερ. Στη συνέχεια η ομάδα πήρε μπρος και φτάσαμε στη νίκη. Ο Τόμας (σ.σ Μίλερ) έκανε μια σέντρα-σουτ… δεν μπορείς σε τέτοιες καταστάσεις να υπολογίσεις την πορεία της μπάλας, ήταν μια κακή στιγμή για τον Ρομπέρτο. Ήταν ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός είχε τις φάσεις του, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει γκολ. Εμείς βάλαμε και δεύτερο και κάπως έτσι φτάσαμε σε μια εύκολη και δίκαιη νίκη".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ