CHAMPIONS LEAGUE

Αγκουέρο: "Μακριά από Μπάγερν - Μπαρτσελόνα"

Αγκουέρο: "Μακριά από Μπάγερν - Μπαρτσελόνα"
Αγκουέρο

Ο Σέρχιο Αγκουέρο θα προτιμούσε να αποφύγει Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα στην κλήρωση των "8" του Champions League. "Καλό θα ήταν να μην τις συναντήσουμε" επεσήμανε ο Αργεντινός επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε στα προημιτελικά του Champions League μετά το 0-0 στην έδρα της με τη Ντινάμο Κιέβου (είχε προηγηθεί το 1-3 στην Ουκρανία). Την Παρασκευή (18/3) είναι η κλήρωση των "8" και ο επιθετικός της ομάδας του Μάντσεστερ, Σέρχιο Αγκουέρο, εξέφρασε την ελπίδα του να μην πέσουν στο δρόμο της μία εκ των Μπάγερν Μονάχου ή Μπάρτσελόνα.

"Πάντα θέλεις να προχωράς, αλλά για να το καταφέρεις θα πρέπει να αντιμετωπίσεις τους καλύτερους. Προφανώς και η Μπαρτσελόνα και η Μπάγερν ανήκουν στους δυνατούς και προφανώς αν μπορέσουμε να τις αποφύγουμε θα είναι καλύτερα" υποστήριξε ο Αργεντινός στράικερ των "Πολιτών".

Πρόσθεσε για την ομάδα της Βαρκελώνης: " Τα δύο τελευταία χρόνια έπρεπε να παίξουμε με τη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι σκληρός αντίπαλος. Είναι πάντα φαβορί να κατακτήσει το Champions League".

Ο 27χρονος ανέφερε ότι θέλει να επιστρέψει στην Ιντεπεντιέντε όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του στη Σίτι, το 2019: "Πάντα θέλεις να επιστρέφεις εκεί που ξεκίνησες. Θέλω να γυρίσω εκεί. Έτσι αισθάνεται κατά τη γνώμη μου κάθε Αργεντινός και βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Τώρα, βέβαια, σκέφτομαι πώς θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ