CHAMPIONS LEAGUE

Άγιαξ με Φαν ντε Σάαρ και Μπέργκαμπ

Άγιαξ με Φαν ντε Σάαρ και Μπέργκαμπ

Ο Άγιαξ είναι ομάδα που αναθέτει υψηλά πόστα στους βετεράνους του που παρέλασαν και στη σημερινή (25/7) τελευταία προπόνηση, πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ (videos+photos).

Μπορεί για τους Ολλανδούς δημοσιογράφους το να κάθεται στην κερκίδα ο Εντβιν Φαν ντε Σάαρ και στο γήπεδο να βρίσκεται στο πλευρό του Πέτερ Μπος ο Ντένις Μπέργκαμπ να αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητας, για τους Έλληνες απεσταλμένους στην Ολλανδία, όμως, είναι κάτι ξεχωριστό. Μία παρέλαση αστέρων του παρελθόντος με παγκόσμια λάμψη.

O Φαν ντε Σάαρ είναι γενικός διευθυντής του Άγιαξ και κάθισε στην κερκίδα του "Αμστερνταμ Αρίνα" για να παρακολουθήσει την προπόνηση της ομάδας, όταν δέχθηκε... επιδρομή από τους Έλληνες δημοσιογράφους. Ήταν δεκτικός στο να βγει μία φωτογραφία μαζί μας, όχι όμως και να κάνει ένα σχόλιο για το Άγιαξ-ΠΑΟΚ.

Από την άλλη, με τον Ντένις Μπέργκαμπ δεν υπήρξε η δυνατότητα της απευθείας επαφής, καθώς είναι βοηθός προπονητή και ήταν εν ώρα εργασίας.

Άγιαξ με Φαν ντε Σάαρ και Μπέργκαμπ

Ο βετεράνος φορ, που είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως παίκτης της Αρσεναλ στο επικό 1-1 του "Δικεφάλου" στο Χάιμπουρι το 1997, είναι πλέον βοηθός προπονητή, επιφορτισμένος μόνο με το κομμάτι των επιθετικών της πρώτης ομάδας, καθώς και ταλαντούχων στράικερ της Ακαδημίας για τους οποίους εισηγείται την προώθησή τους.

Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι ο Μαρκ Όφερμαρς, άλλη μεγάλη δόξα του παρελθόντος, είναι αθλητικός διευθυντής του Άγιαξ.

Άγιαξ με Φαν ντε Σάαρ και Μπέργκαμπ

Στα αξιοσημείωτα, ότι ο Πέτερ Μπος έκανε ελάχιστα πράγματα στην προπόνηση, αφού για κάθε κομμάτι της υπάρχει ξεχωριστός βοηθός που το επιφορτίζεται. Και, φυσικά, οι πολύ γνωστές πλέον τουρμπίνες που υπάρχουν περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου και χρησιμοποιούνται για να διώχνουν τους μύκητες από το χόρτο, επειδή οι κερκίδες έχουν μεγάλο ύψος και το γήπεδο δεν αερίζεται σωστά.

Δείτε videos από την προπόνηση:





TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ