CHAMPIONS LEAGUE

Αγγελίνας: "Ήρθε η ώρα για νίκη με την Παρί"

Αγγελίνας: "Ήρθε η ώρα για νίκη με την Παρί"

Ο Μάκης Αγγελίνας, αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ συνέκρινε και τον Ολυμπιακό με τις άλλες ομάδες.

Στον Focus fm 103.6 φιλοξενήθηκε ο βοηθός του Γιώργου Δώνη, Μάκης Αγγελίνας, ο οποίος αναφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, στην πορεία του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ , ενώ συνέκρινε και τον Ολυμπιακό με τις άλλες ομάδες.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: "Βλέπουμε παιχνίδια όποτε μας το επιτρέπει και το πρόγραμμά μας. Είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός και ενδιαφέρον. Τώρα είναι πρώτος ο ΠΑΟΚ, ενώ και η Βέροια και η Καλλονή είναι πολύ ψηλά. Αν έχει διάρκεια αυτός ο ανταγωνισμός θα είναι καλό και για το ποδόσφαιρο."

Για τον Ολυμπιακό: "Είναι μεγάλη κουβέντα το πως βλέπουν οι υπόλοιποι το θέμα του Ολυμπιακού. Πρέπει να ξεφύγουμε από αυτά που λέμε ότι πχ ο Ολυμπιακός καταστρέφει το ποδόσφαιρο κλπ και πρέπει να κοιτάξουμε την ομάδα μας να δούμε τι φταίει και δεν κάνουμε εμείς κάτι. Έτσι και ο ΠΑΟΚ και οι άλλες ομάδες θα καταφέρουν να καθιερωθούν στην Ευρώπη κάτι που είναι πολύ καλό να γίνει."

Για το παιχνίδι με τον Άγιαξ: " Πήραμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα. Πάντα θέλουμε το καλύτερο και δεδομένου ότι παίξαμε καλά και είχαμε ευκαιρίες θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει και για την κατάκτηση των τριών βαθμών αλλά και γιατί μέσα από τέτοιες νίκες ανεβαίνει το επίπεδο της Κύπρου και του ΑΠΟΕΛ. Είχαμε κάνει καλό σκάουτινγκ και ξέραμε ακριβώς πως θα παίξει και τι θα ζητάει ο Άγιαξ από το παιχνίδι. Θελήσαμε να τους σπάσουμε τον ρυθμό και το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Είχαμε 2-3 στιγμές αδράνειας αλλά είχαμε και 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες. Ο Άγιαξ είναι μια πολύ καλή ομάδα με νέους παίκτες και αποτελεί παράδειγμα για τους παίκτες που προωθεί στην Ευρώπη."

Για την διοργάνωση: "Το να αγωνίζεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι το κάτι άλλο. Εμείς σαν προπονητικό τιμ συμμετέχουμε πρώτη φορά και χθες πήραμε τον πρώτο μας βαθμό. Είναι κάτι ιδιαίτερο να αντιμετωπίζεις τέτοιες ομάδες και προσπαθούμε να παίρνουμε το καλύτερο. Οι φίλαθλοί μας το έχουν ξαναζήσει και μάλιστα πολύ έντονα άλλες δύο φορές, με αποκορύφωμα την χρονιά που η ομάδα έφτασε στους 8'. Ξέρουν πολύ καλά πως να συμπεριφερθούν σε μια τέτοια διοργάνωση και η συμπεριφορά τους είναι διαφορετική από ότι στο πρωτάθλημα της Κύπρου."

Για τον όμιλο στον οποίο κληρώθηκε ο ΑΠΟΕΛ: "Είχαμε την ατυχία να πέσουμε στον πιο δύσκολο όμιλο. Σε αυτό το επίπεδο μεν όλες η ομάδες είναι δύσκολες αλλά σαν ονόματα κληθήκαμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τεράστια μπάτζετ. Από την άλλη όμως είναι κάτι το ξεχωριστό. Μπορεί παλαιότερα η ομάδα να έχει παίξει με αντιπάλους όπως η Λυόν και άλλες μεγάλες ομάδες αλλά είναι άλλο πράγμα να παίζει με την Μπαρτσελόνα, τον Άγιαξ και την Παρί. Το αισθανόμαστε διαφορετικά, η ομάδα μεγαλώνει. Είναι όμως σημαντικό να καταλάβουμε πως για να ζήσουμε όλες αυτές τις εμπειρίες πρέπει να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Ευτυχώς δεν θα έχουμε πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχουμε βάθος και θα τα καταφέρουμε."

Για τον αγώνα που ακολουθεί με αντίπαλο την Παρί: "Εμείς πάντα μπαίνουμε στο γήπεδο με σκοπό να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να κερδίσουμε. Δεν πάμε να καταστρέψουμε το παιχνίδι του αντιπάλου. Έτσι είναι η φύση της ομάδας, να κερδίζει. Αυτός είναι ο σκοπός αλλά χρειάζεται και τύχη. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες πρέπει να σκοράρεις, έτσι μόνο μπορείς να διακριθείς σε αυτό το επίπεδο. Στην Παρί παίζουν παίκτες που όταν διαβάζεις το όνομά τους νιώθεις δέος. Θα παίξουμε όπως πρέπει και θεωρώ πως θα είναι η τρίτη και φαρμακερή. Έχουμε μια ήττα, μια ισοπαλία και νομίζω πως ήρθε η ώρα για νίκη στο παιχνίδι με την Παρί."

Για το παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα: "Όταν πας να αντιμετωπίσεις την Μπαρτσελόνα έχεις μια αμφιβολία. Λες "θα καταφέρω να φύγω με αξιοπρέπεια;". Τελικά εμείς καταφέραμε να σταθούμε αρκετά καλά. Στο τέλος θα μπορούσαμε να πάρουμε και την ισοπαλία. Το Καμπ Νου πρέπει κάποιος να το ζήσει για να καταλάβει πόσο ξεχωριστό πράγμα είναι να παίζεις εκεί. Νιώθουμε τυχεροί που το ζήσαμε αυτό."

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ