CHAMPIONS LEAGUE

Γιοβάνοβιτς: "Ο πιο ευτυχισμένος προπονητής"

Γιοβάνοβιτς: "Ο πιο ευτυχισμένος προπονητής"

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, τόνισε πως είναι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στον παγκόσμιο αθλητισμό, μετά την πρόκριση στους "16" του Champions League

ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στον παγκόσμιο αθλητισμό δήλωσε πως είναι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους "16" Champions League.

"Ναι, είμαι ο πιο ευτυχισμένος προπονητής στον κόσμο. Δεν υπάρχει πιο ευτυχισμένος αυτή την στιγμή, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα στον αθλητισμό", τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

"Πετύχαμε κάτι που πριν τρεις μήνες δεν είχαμε δικαίωμα να το ονειρευτούμε. Είναι μια επιβράβευση για όλους και είμαι πολύ περήφανος για τους όλους τους ανθρώπους που συνεργάζομαι".

"Δώσαμε σε αυτή την ομάδα κάτι που είναι ξεχωριστό, και έχουμε μπροστά μας πολλούς στόχους. Έχουμε κίνητρα και είναι το πιο σημαντικό για μας αυτή την στιγμή".

"Είχαμε πει από την αρχή το καλοκαίρι, ότι μόνο τα παιχνίδια θα δείξουν που μπορούμε να φτάσουμε. Από παιχνίδι σε παιχνίδι δείξαμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Τώρα είμαστε στους 16 και έχουμε μεγάλο κίνητρο να αποδείξουμε ότι δεν είναι τυχαία που περάσαμε".

"Στόχος μας στον επόμενο αγώνα είναι η πρώτη θέση. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν έχουμε επιλογή και απέναντι στην Σαχτάρ θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που μπορούμε".

"Είναι ευχάριστο ότι δεν κρίνονται πολλά για μας την τελευταία αγωνιστική, και είναι σημαντικό ότι μπορούμε να τελειώσουμε στην πρώτη θέση. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου. Κάναμε πολύ καλά παιχνίδια, και είχαμε την αναγνώριση από όλους, ακόμα και τους αντιπάλους, ότι αξίζουμε ως ομάδα".

"Δώσαμε το μάξιμουμ και τα αποτελέσματα μας δικαίωσαν να ζήσουμε αυτές τις στιγμές. Όχι μόνο εμάς ως ΑΠΟΕΛίστες, αλλά όλοι οι Κύπριοι γιατί αυτή η επιτυχία είναι και του κυπριακού ποδοσφαίρου".

Χαραλαμπίδης: "Είναι κάτι το απίστευτο"

"Είναι κάτι το απίστευτο, ακόμη πανηγυρίζουμε στα αποδυτήρια. Μου έχει βγει η φωνή. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ στον αγώνα, η Ζενίτ μας πίεσε, όμως τέλος καλό, όλα καλά. Είναι μια όχι ιστορική, αλλά η ιστορικότερη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που είμαστε μέλη αυτής της μεγάλης επιτυχίας".

"Στο πέρασμα του χρόνου, θα καταλάβουμε το μέγεθος αυτή της επιτυχίας που οφείλεται σε όλους. Το να μη χάσεις κανένα παιχνίδι σε τέτοιο όμιλο, σημαίνει υπέρβαση, σημαίνει προσπάθεια, σημαίνει τρέξιμο ανελέητο. Συγχαρητήρια σε όλους από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο".

"Είναι μια μεγάλη επιτυχία, όχι μόνο του ΑΠΟΕΛ, αλλά και της Κύπρου. Καθόλου τυχαία το ΑΠΟΕΛ δεν βρίσκεται εδώ. Ούτε πιστεύω ότι μας υποτίμησαν. Κάθε άλλο, νομίζω παίξαμε όπως έπρεπε, υπερβάλλοντας εαυτούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στον κόσμο μας".

Μαντούκα: "Ένα μεγάλο μπόνους"

"Αισθάνομαι πολύ περήφανος και χαρούμενος. O θεός μας έδωσε ένα μεγάλο δώρο. Είναι ένα θαύμα αυτό που έγινε απόψε. Την ώρα του αγώνα είναι να σκεφτείς και θέλεις να συγκεντρωθείς".

"Βλέπαμε τα λεπτά και μόλις τέλειωσε καταλάβαμε ότι ήταν μια φανταστική βραδιά. Η καλύτερη επιτυχία στο ΑΠΟΕΛ και φυσικά για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα το πετύχαινα με το ΑΠΟΕΛ".

"Όταν ήρθα είχαν την ελπίδα ότι θα παίξουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήταν ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά αυτό έγινε τώρα είναι ένα μεγάλο μπόνους".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ