CHAMPIONS LEAGUE

Κορεό της Μαρσέιγ για την ΑΕΚ

Κορεό της Μαρσέιγ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Εντυπωσιακό πανό και κορεό με το όνομα της ΑΕΚ επεφύλαξαν στην είσοδο των ομάδων Μαρσέιγ-Ολυμπιακός οι οπαδοί των Μασσαλών. Διαβάστε τον λόγο.

Αυτό που ήθελαν και δεν κατάφεραν να πετύχουν στην Ελλάδα και το "Γ. Καραϊσκάκης" το έκαναν με τον καλύτερο τρόπο στο Βελοντρόμ.

Συγκεκριμένα, οι σκληροπυρηνικοί φίλοι των δυο συλλόγων της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ έχουν αδελφοποιηθεί με αποτέλεσμα στην είσοδο των δύο ομάδων (Μαρσέιγ-Ολυμπιακό) να υπάρχει ένα τεράστιο πανό με το όνομα της Ενωσης στο πέταλο των οπαδών της γαλλικής ομάδας.

"Υπάρχει μόνο μια ομάδα στην Αθήνα" έγραφαν με άσπρα γράμματα σε μπλε πανό και πίσω από το τέρμα είχε απλωθεί ένα τεράστιο πανό που ανέγραφε ΑΕΚ με μαύρα γράμματα, δείχνοντας την αδελφοποίηση που έχουν οι "Commando Ultra" της Μαρσέιγ με την "Original 21".

Κορεό της Μαρσέιγ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας ήθελαν μ' αυτόν τον τρόπο να κάνουν πλάκα στους φίλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Βελοντρόμ για να δουν την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής με τη Μαρσέιγ.

Παράλληλα, μόλις άρχισε το ματς φώναζαν υβριστικά συνθήματα εις βάρος του Ολυμπιακού ενώ είχαν απλώσει και άλλα στις πινακίδες πίσω από την εστία που ήταν ο Μέγιερι στο πρώτο ημίχρονο.

Κορεό της Μαρσέιγ για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ