CHAMPIONS LEAGUE

Έχασε στην Μασσαλία η Τσέλσι

Chelsea's Florent Malouda (L) prepares to kick the ball against Olympique Marseille's Souleymane Diawara during their Champions League Group F soccer match at the Velodrome stadium in Marseille December 8, 2010. REUTERS/Jean-Paul Pelissier  (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER)
Chelsea's Florent Malouda (L) prepares to kick the ball against Olympique Marseille's Souleymane Diawara during their Champions League Group F soccer match at the Velodrome stadium in Marseille December 8, 2010. REUTERS/Jean-Paul Pelissier (FRANCE - Tags: SPORT SOCCER) REUTERS

Η Τσέλσι δεν κατάφερε να κάνει το "6 στα 6" στον όμιλο, καθώς έχασε με 0-1 από την Μαρσέιγ στο "Βελοντρόμ", με τον Μπραντάο να είναι ο σκόρερ της αναμέτρησης.

Το άλλο ματς του ομίλου η Σπαρτάκ Μόσχας νίκησε με 2-1 στην Ζιλίνα με ανατροπή, έτσι η Ρώσοι πήραν την 3η θέση παρά τις 3 νίκες τους, ενώ οι Σλοβάκοι τερμάτισαν χωρίς βαθμό.

Μαρσέιγ - Τσέλσι 1-0

Σκόρερ: 81' Μπραντάο
Γήπεδο: "Βελοντρόμ", Μασσαλία
Διαιτητής: Βλάντισλαβ Μπεζμπορόντοβ (Ρωσία)

Αρκετό... γέλιο είχε το ματς στην Μασσαλία, καθώς ο διαιτητής στο πρώτο ημίχρονο έδωσε πέναλτι για την Τσέλσι σε ανατροπή του Ντιαβαρά στον Μαλουντά, αλλά εν συνεχεία άλλαξε την απόφασή του δίνοντας το κόρνερ.

Φυσικά είχε δίκαιο στην αρχή, αφού η ανατροπή ήταν καθαρή, ενώ ο Ντιαβαρά δεν βρήκε καθόλου την μπάλα, έτσι σίγουρα δεν υπήρχε κόρνερ.

Πριν την φάση αυτή η Μαρσέιγ είχε ευκαιρίες με καλύτερη το δοκάρι του Ματιέ Μαλμπουενά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Γκαμπριέλ Χέινσε σκόραρε με κεφαλιά και το γκολ κακώς ακυρώθηκε για οφ-σάιντ.

Το ματς φαινόταν θα τελείωνε χωρίς γκολ, αλλά η Μαρσέιγ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 81', με τον Μπραντάο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, αφού η μπάλα έφτασε σε αυτόν έπειτα από την σέντρα-σουτ του Ταΐβο και την κόντρα σε αμυντικό.

Συγκινητικές στιγμές έζησε ο Ντιντέ Ντρογκμπά, καθώς έπαιξε κόντρα στην παλιά του ομάδα και όταν αντικαταστάθηκε οι φίλαθλοι τον αποθέωσαν.

ΜΑΡΣΕΪΓ: Μανταντά, Καμπορέ, Ντιαβαρά, Χέινσε, Ταΐβο, Ν'Ντιάγ (86' Τζόρνταν Αϊέου), Αμπριέλ (63' Αντρέ Αϊέου), Μπενουά Σεϊρού, Βαλμπουενά (63' Λούτσο Γκονσάλες), Ρεμί, Μπραντάο.
ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Μποζίνγκουα (79' Φαν Άανχολτ), Ιβάνοβιτς, Τέρι (72' Μπρούμα), Πάουλο Φερέιρα, ΜακΊχραν, Εσιέν, Ραμίρες, Καλού, Μαλουντά, Ντρογκμπά (62' Στάριντζ).

Ζίλινα - Σπαρτάκ Μόσχας 1-2

Σκόρερς: 48' Μαϊτάν / 56' Άλεξ, 61' Ίμπσον
Γήπεδο: "Πόντ Ντούμπνομ", Ζίλινα
Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ (Ολλανδία)

Μόλις στο 4ο λεπτό η αναμέτρηση στην Ζίλινα διεκόπη λόγω καπνογόνων που έριξαν στον αγωνιστικό χώροι οι φίλαθλοι της Σπαρτάκ και το ματς συνεχίστηκε 20 λεπτά αργότερα.

Η ομάδα της Σλοβακίας άνοιξε το σκορ στο 48' με τον Μαϊτάν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά, όμως στο 56' ο Άλεξ με αριστερό πλασέ ολοκλήρωσε ιδανικά αντεπίθεση και ισοφάρισε για τους Ρώσους.

Η ανατροπή για την Σπαρτάκ ολοκληρώθηκε μόλις πέντε λεπτά αργότερα, με τον Άλεξ αυτήν την φορά να κάνει την ασίστ και τον Ίμπσον με κοντινό πλασέ να κάνει το 1-2.

ΖΙΛΙΝΑ: Ντουντράβκα, Ανγκέλοβιτς, Πιάτσεκ, Πετσάλκα, Γκέργκελ, Γκούλνταν, Γεζ (69' Κεσάι), Μπέλο, Πολιάτσεκ (46' Ρίλκε), Μάιταν (85' Μραζ), Όραβετς.
ΣΠΑΡΤΑΚ: Ντίκαν, Μακέεβ (55' Οζόμπιτς), Σούσι, Στρανζλ, Κ. Κομπαρόβ (83' Ιβανόβ), Σεσουκόβ, Ίμπσον, Άλεξ, ΜακΓκίτι, Ντ. Κομπαρόβ, Κοζλόβ (46' Ντρίντσιτς).
*κόκκινη 77' Ίμπσον

Η τελική βαθμολογία

1. Τσέλσι 15 (14-4)
2. Μαρσέιγ 12 (12-3)
3. Σπαρτάκ 9 (7-10)
4. Ζίλινα 0 (3-19)

Μαρσέιγ - Τσέλσι 1-0



Ζίλινα - Σπαρτάκ Μ. 1-2

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ