Ρανιέρι: Θέλω να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι - Group E - SPORT 24
loading...
 

Ρανιέρι: "Θέλω να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι"

Απορημένος για την πολύ κακή εμφάνιση της ομάδας του στα πρώτα 45 λεπτά είναι ο Κλαούντιο Ρανιέρι που θέλει γρήγορα να βρει το λόγο για τον οποίο έπαιξαν έτσι οι ποδοσφαιριστές του.

Ρανιέρι: "Θέλω να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι"

Ο Θόρστεν Φινλ δεν είχε κανένα λόγο φυσικά να είναι προβληματισμένος καθώς το 1-3 του Ολίμπικο έβαλε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης την Βασιλεία.

 

Κλαούντιο Ρανιέρι (Ρόμα):



Σε όλο το πρώτο ημίχρονο ήμασταν ανύπαρκτοι. Δεν πήραμε κανένα φάουλ κάτι που δείχνει ότι δεν πιέσαμε τον αντίπαλο όπως θα έπρεπε. Δεν ξέρω γιατί παίξαμε έτσι. Ρώτησα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια τους παίκες και δεν μπορούσαν ούτε αυτοί να δώσουν απάντηση.



Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα, είχαμε ρυθμό και αξίζαμε την ισοπαλία. Ωστόσο θέλω να καταλάβω γιατί παίξαμε έτσι στο πρώτο ημίχρονο και πρέπει να το καταλάβω γρήγορα.

 

Θόρστεν Φινλ (Βασιλεία):



Παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο όπως το σχεδιάζαμε. Στην επανάληψη και στα πρώτα 20 λεπτά ήμασταν λίγο τυχεροί καθώς η Ρόμα μας πίεσε πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους, τώρα μπορούμε να παλέψουμε για την δεύτερη θέση στον όμιλο.

 

 

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ

1-1 με... καρφί Μπατίστ

Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Αλαφούζος: "Αυτοσκοπός ο... Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανέλπιστο μετάλλιο από Σαμιλίδη!

Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νέο μετάλλιο για Δρυμωνάκο

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

ΠΕΥΚΗ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό

WRC | ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στην Κινέτα μίλησε ο Λάτβαλα

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - Group E