CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2, Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2, Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι πρώτες ομάδες που πέρασαν στους "16" του Champions League, μετά τις νίκες τους με 1-0 επί της Βικτόρια Πλζεν και με 5-2 επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας (videos)

Η Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι έγιναν οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στους "16" του Champions League.

Οι Βαυαροί νίκησαν με 1-0 την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία με γκολ του Μάντζουκιτς, ενώ οι "πολίτες" επικράτησαν 5-2 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Αγγλία, με χατ-τρικ του Νεγκρέδο και δύο τέρματα του Αγκουέρο.

Plzen's defender Roman Hubnik  and Bayern Munich's midfielder Thomas Mueller (L) vie for the ball during the UEFA Champions League group D football match Viktoria Plzen vs Bayern Munich on November 5, 2013 in Pilsen, Czech Republic. AFP PHOTO/ MICHAL CIZEK        (Photo credit should read MICHAL CIZEK/AFP/Getty Images)
Plzen's defender Roman Hubnik and Bayern Munich's midfielder Thomas Mueller (L) vie for the ball during the UEFA Champions League group D football match Viktoria Plzen vs Bayern Munich on November 5, 2013 in Pilsen, Czech Republic. AFP PHOTO/ MICHAL CIZEK (Photo credit should read MICHAL CIZEK/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 5-2

Σκόρερς: 3' πέν. και 20' Αγκουέρο, 30', 51' και 92' Νεγκρέδο / 45'+1 και 71' πέν. Ντουμπιά

Γήπεδο: "Σίτι οφ Μάντσεστερ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Το πρώτο γκολ της 4ης αγωνιστικής το πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Σέρχιο Αγκουέρο να ανοίγει το σκορ με εκτέλεση πέναλτι στο 3ο λεπτό, με τον Αργεντινό να φτάνει τα 4 γκολ στην διοργάνωση.

Το 5ο του τέρμα δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 20' ο Αγκουέρο από την πάσα του Νασρί, έφερε την μπάλα μπροστά του με "τακουνάκι" μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Ο Αγκουέρο ήταν ο δημιουργός του 3-0 στο 30', καθώς έκλεψε στο κέντρο και αφού άλλαξε την μπάλα με τον Νεγκρέδο, έκανε την ασίστ στον Ισπανό στράικερ και αυτός με κοντινό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα του Ακινφέεβ για 3η φορά.

Οι Ρώσοι αντέδρασαν πριν το ημίχρονο, καθώς στο 45'+1 ο Ντουμπιά μείωσε αφού πέρασε τον Παντιλιμόν μετά την πάσα του Τόσιτς και πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 3-1.

Το δεύτερο γκολ και για τον Άλβαρο Νεγκρέδο ήρθε στο 51', με τον πρώην άσο της Σεβίλλης να κάνει το 4-1 πλασάροντας σε κενό τέρμα, έπειτα από την ασίστ του Σαμίρ Νασρί.

Μετά τους Αγκουέρο και Νεγκρέδο, για 2η φορά σκόραρε και ο Σεϊντού Ντουμπιά, με τον Ιβοριανό να μειώνει σε 4-2 στο 71' με εκτέλεση πέναλτι.

Ο Νεγκρέδο τελικά έκανε χατ-τρικ, καθώς διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 92' με κεφαλιά από σέντρα του Τζέιμς Μίλνερ.

Μάλιστα είναι το "τέλειο χατ-τρικ", καθώς σκόραρε με δεξί, αριστερό και κεφάλι, κάτι που το είχε τελευταίος ο Μπουράκ Γιλμάζ στις 7 Νοεμβρίου 2012 για την Γαλατάσαράι κόντρα στην Κλουζ.

ΜΑΝ. ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Ντεμιτσέλις, Κλισί, Φερναντίνιο (46' Μίλνερ), Γιαγιά Τουρέ, Νασρί (76' Χεσούς Νάβας), Νταβίντ Σίλβα (66' Κολάροβ), Αγκουέρο, Νεγκρέδο.

ΤΣΣΚΑ: Ακινφέεβ, Ναμπάμπκιν, Αλεξέι Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοβ, Μιλάνοφ (46' Ράσμους Ελμ), Βέρνμπλουμ, Χόντα (79' Βιτίνιο), Μούσα (45' Ζούμπερ), Τόσιτς, Ντουμπιά.

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2, Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν 0-1

Σκόρερ: 65' Μάντζουκιτς

Γήπεδο: "Doosan Arena", Πλζεν

Διαιτητής: Αντόνιο Ματέου Λαόθ (Ισπανία)

Για κάτι περισσότερο από μία ώρα αγώνα άντεξε η Βικτόρια Πλζεν, καθώς ο Μάριο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ για τους Βαυαρούς στο 65'.

Ο Φίλιπ Λαμ έκανε την σέντρα από δεξιά και ο Κροάτης επιθετικός με φοβερή κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στην απέναντι πλευρά και στα δίχτυα του Κοζάτσικ για το 0-1.

Η νίκη της Μπάγερν είναι η 9η συνεχόμενη στο Champions League, έτσι ισοφάρισε το ρεκόρ από την Μπαρτσελόνα το 2003.

ΠΛΖΕΝ: Κοζάτσικ, Ραϊτόραλ, Τσιζόβσκι, Προχάζκα, Χούμπνικ (71' Ρέζνικ), Χοράβα, Χόρβατ, Κόλαρ, Πετρζέλα, Ντούρις (86' Ποσπίζιλ), Τετσλ (87' Μπάκος).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Ραφίνια, Βαν Μπούιτεν, Κοντέντο, Αλάμπα, Λαμ, Σβάινσταϊγκερ (59' Χάβι Μαρτίνεθ), Κρόος, Γκέτσε (87' Βάιζερ), Ριμπερί, Τόμας Μίλερ (59' Μάντζουκιτς).

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2, Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 12 (12-1)

2. Μάντσεστερ Σίτι 9 (10-6)

3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-11)

4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Ο πίνακας των σκόρερς

8 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

7 γκολ

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

5 γκολ

Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)

4 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)

3 γκολ

Φρανκ Ριμπερί (Μπάγερν)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

Σίμον Ρόλφες (Λεβερκούζεν)

Μάντσεστερ Σίτι - ΤΣΣΚΑ 5-2

Βικτόρια - Μπάγερν 0-1

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ