CHAMPIONS LEAGUE

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0

Η Παρί Σεν-Ζερμέν απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής στο 3ο όμιλο, καθώς νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπενφίκα στην Γαλλία. Δύο γκολ ο Ιμπραχίμοβιτς και ένα ο Μαρκίνιος (videos)

Μετά το 4-1 στην Ελλάδα επί του Ολυμπιακού η Παρί Σεν-Ζερμέν πήρε και δεύτερη νίκη με ευρύ σκορ, καθώς επικράτησε με 3-0 της Μπενφίκα στο Παρίσι.

Δύο γκολ πέτυχε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και ένα ο Μαρκίνιος, ο οποίος είχε σκοράρει και στην 1η αγωνιστική.

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0
C.GAVELLE/PSG

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0

Σκόρερς: 5' και 30' Ιμπραχίμοβιτς, 25' Μαρκίνιος

Γήπεδο: "Παρκ ντε Πρενς", Παρίσι

Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Μόλις στο 5ο λεπτό η Παρί Σεν-Ζερμέν άνοιξε το σκορ με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα σε κενό τέρμα μετά την ασίστ του Γκρέγκορι φαν ντερ Βιλ.

Ο Μπλεζ Ματουιντί βρήκε τον Ολλανδό δεξιά, ενώ ο Ιμπραχίμοβιτς ίσως να ήταν σε θέση οφ-σάιντ, πιο μπροστά από την μπάλα δηλαδή, όταν έκανε την πάσα ο Φαν ντερ Βιλ.

Ο Μαρκίνιος είχε σκοράρει στο "Καραϊσκάκης" στην πρεμιέρα, σκόραρε και στην 2η αγωνιστική, κάνοντας το 2-0 στο 25' με πλασέ σε κενό τέρμα, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό, με την μπάλα μετά το κόρνερ του Τιάγκο Μότα να περνά από Ιμπραχίμοβιτς ("τακουνάκι"), Βεράτι και Ματουιντί, ο οποίος χρεώθηκε την ασίστ.

Από κόρνερ του Τιάγκο Μότα μπήκε και το τρίτο γκολ, χωρίς... ενδιάμεσους όμως αυτήν την φορά, με τον Ιμπραχίμοβιτς να πιάνει την κεφαλιά και με το δεύτερο γκολ του να κάνει το 3-0 στο 31'.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Φαν ντερ Βιλ, Αλέξ (78' Ζουμανά Καμαρά), Μαρκίνιος, Μαξουέλ, Τιάγκο Μότα, Βεράτι (70' Ραμπιό), Ματουιντί, Καβάνι, Λαβέτσι (70' Λούκας Μόουρα), Ιμπραχίμοβιτς.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Αντρέ Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Γκιλιέρμε Σικέιρα, Φέισα (29' Αντρέ Γκόμες), Μάτιτς, Τζούριτσιτς (46' Μάρκοβιτς), Ένσο Πέρες, Γκαϊτάν (66' Σουλεϊμάνι), Όσκαρ Καρντόσο.

Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates after scoring during a Group C Champions League football match between Benfica and Paris Saint Germain on October 2, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris.  .  AFP PHOTO / FRANCK FIFEFRANCK FIFE/AFP/Getty Images
Paris Saint-Germain's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic (L) celebrates after scoring during a Group C Champions League football match between Benfica and Paris Saint Germain on October 2, 2013 at the Parc des Princes stadium in Paris. . AFP PHOTO / FRANCK FIFEFRANCK FIFE/AFP/Getty Images AFP/GETTY IMAGES

Η βαθμολογία

1. Παρί Σεν-Ζερμέν 6 (7-1)

2. Ολυμπιακός 3 (4-4)

3. Μπενφίκα 3 (2-3)

4. Άντερλεχτ 0 (0-5)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

3 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

Κώστας Μήτρογλου (Ολυμπιακός)

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μπενφίκα 3-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ