CHAMPIONS LEAGUE

Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0, Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0, Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

Η Μίλαν δεν νίκησε ούτε την Άντερλεχτ στο "Σαν Σίρο" (0-0), ενώ η Μάλαγα έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο νικώντας με 3-0 την Ζενίτ (videos)

Όπως και στα δύο πρώτα της εντός έδρας ματς στην Serie A, έτσι και στο πρώτο της στο Champions League, η Μίλαν δεν έβαλε γκολ στο "Σαν Σίρο", με την Άντερλεχτ να φεύγει με το 0-0 από το Μιλάνο.

Η Μάλαγα από την άλλη ήταν εντυπωσιακή και νίκησε 3-0 την Ζενίτ στην Ισπανία με δύο γκολ του Ίσκο και ένα του Χαβιέρ Σαβιόλα.

Ο Χουλκ έκανε ντεμπούτο στην 11άδα της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, είχε καλό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει την βαριά ήττα.

Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0

Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο

Διαιτητής: Γουίλιαμ Κόλουμ (Σκωτία)

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν ήταν... τραγική και θα μπορούσε να έχει πάει στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, καθώς η Άντερλεχτ είχε τον έλεγχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι "ροσονέρι"... συνήλθαν, έγιναν ακόμη καλύτεροι με την είσοδο δεύτερου επιθετικού, του Στεφάν Ελ Σααραουί, αλλά δεν έφτασαν ποτέ στο γκολ.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Μπονέρα (74' Γέπες), Μεξές, Αντονίνι, Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Φλαμινί, Νοτσερίνο, Εμάνιουελσον (78' Κονστάν), Μπόατενγκ (60' Ελ Σααραουί), Πατσίνι.

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Προτό, Ζιλέ, Βασιλέβσκι, Νάιτινγκ, Ντεσχάχτ, Λούκας Μπίγλια, Κουγιατέ (78' Πρετ), Μάσιμο Μπρούνο (78' Γιούχας), Κλιέσταν, Κανού (89' Ιακοβένκο), Μποκανί.

AC Milan's forward Giampaolo Pazzini reacts during the Champions league football match between AC Milan and Anderlecht on September 18, 2012  at the at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE        (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages)
AC Milan's forward Giampaolo Pazzini reacts during the Champions league football match between AC Milan and Anderlecht on September 18, 2012 at the at San Siro Stadium in Milan. AFP PHOTO / GIUSEPPE CACACE (Photo credit should read GIUSEPPE CACACE/AFP/GettyImages) AFP/GETTY IMAGES

Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

Σκόρερς: 3' και 76' Ίσκο, 13' Σαβιόλα

Γήπεδο: "Ροσαλέδα", Μάλαγα

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)

Το πρώτο γκολ του φετινού Champions League το πέτυχε μόλις στο 3' ο Ίσκο με εξαιρετική ατομική προσπάθεια και πλασέ, ανοίγοντας το σκορ για την Μάλαγα.

Οι Ισπανοί στο ντεμπούτο τους στην διοργάνωση ξεκίνησαν ιδανικά, με το 2-0 να έρχεται στο 13' με το κοντινό πλασέ του Χαβιέρ Σαβιόλα, έπειτα από την πάσα από δεξιά του Χεσούς Γκάμεθ.

Ο Χουλκ στο ντεμπούτο του στην 11άδα είχε δοκάρι πριν το δεύτερο γκολ της Μάλαγα, οι Ρώσοι έχασαν και εν συνεχεία αρκετές ευκαιρίες να μπουν ξανά στο ματς, αλλά αυτό στο 76'... τελείωσε.

Ο Χοακίν έκανε την προσπάθεια από αριστερά και άφησε την μπάλα στον Ίσκο, ο οποίος με εξαιρετικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή έκανε το 3-0.

ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουέλιγκτον, Μονρεάλ, Καμάτσο, Φρανθίσκο Πορτίγιο (46' Ιτούρα), Ίσκο, Χοακίν (85' Ντούντα), Ελιζέου, Σαβιόλα (62' Σάντα Κρους).

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεβ, Ανιουκόβ, Μπρούνο Άλβες, Λόμπερτς, Λούκοβιτς (85' Μπιστρόβ), Σιρόκοβ (86' Λουμπ), Ντενίσοβ, Ζιριάνοβ (75' Τζόρτζεβιτς), Φαϊζούλιν, Χουλκ, Κερζακόβ.

[foto de la noticia]

VIDEOS

Μίλαν - Άντερλεχτ 0-0

Μάλαγα - Ζενίτ 3-0

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ