CHAMPIONS LEAGUE

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-2, Οτσέλουλ - Βασιλεία 2-3

Benfica's Javi Garcia (L) tackles Manchester United's Portuguese midfielder Nani (R) during the UEFA Champions League, Group C, football match between Manchester United and Benfica at Old Trafford in Manchester, north-west England, on November 22, 2011. AFP PHOTO/ANDREW YATES (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images)
Benfica's Javi Garcia (L) tackles Manchester United's Portuguese midfielder Nani (R) during the UEFA Champions League, Group C, football match between Manchester United and Benfica at Old Trafford in Manchester, north-west England, on November 22, 2011. AFP PHOTO/ANDREW YATES (Photo credit should read ANDREW YATES/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η Μπενφίκα πήρε ισοπαλία από την ManUtd στο "Ολντ Τράφορντ" με 2-2, έτσι τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική με την Βασιλεία να μένει στο... παιχνίδι (videos)

Η Μπενφίκα κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 2-2 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", ενώ η Βασιλεία νίκησε με 3-2 την Οτσέλουλ Γκαλάτσι.

Αυτό σημαίνει πως την τελευταία αγωνιστική, αν νικήσει η Βασιλεία στην Ελβετία την ManUtd, τότε θα την αποκλείσει.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-2

Σκόρερς: 30' Μπερμπάτοφ, 59' Φλέτσερ / 3' αυτ. Φιλ Τζόουνς, 61' Αϊμάρ

Γήπεδο: "Ολντ Τράφορντ", Μάντσεστερ

Διαιτητής: Τσιουνεΐτ Τσακίρ (Τουρκία)

Από μία... καραμπόλα άνοιξε το σκορ η Μπενφίκα μέσα στο "Ολντ Τράφορντ" μόλις στο 3'.

Ο Νικολάς Γκαϊτάν από δεξιά στην περιοχή έκανε την σέντρα-σουτ, η μπάλα κόντρα στον Πατρίς Εβρά και εν συνεχεία ο Φιλ Τζόουνς στην προσπάθειά του να την διώξει, την έστειλε στα δίχτυα του Νταβίντ ντε Χέα.

Η απάντηση από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήρθε στο 30', αλλά με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει.

Ο Νανί έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ, ο οποίος ήταν σε θέση οφ-σαϊντ, έπιασε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Αρτούρ για το 1-1.

Η ανατροπή για τους Άγγλους ολοκληρώθηκε στο 59', με τον Ντάρεν Φλέτσερ να σκοράρει από κοντά με δεύτερη προσπάθεια μετά από απόκρουση του Αρτούρ, έπειτα από την σέντρα του Εβρά από αριστερά.

Δύο μόλις λεπτά αργότερα η Μπενφίκα ισοφάρισε σε 2-2 με το κοντινό πλασέ του Πάμπλο Αϊμάρ. Ο Ντε Χέα έδιωξε σε αντίπαλο, ο Μπρούνο Σέζαρ έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Ρίο Φέρντιναντ δεν κατάφερε να διώξει και ο Αϊμάρ σκόραρε από κοντά.

Με το τελικό 2-2, Μπενφίκα και ManUtd έχουν από 9 βαθμούς, αλλά οι Πορτογάλοι είναι στην 1η θέση, καθώς στο μεταξύ τους ματς στην Πορτογαλία το τελικό σκορ ήταν 1-1.

MANUTD: Ντε Χέα, Φάμπιο (82' Σμόλινγκ), Φιλ Τζόουνς, Ρίο Φέρντιναντ, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ, Βαλένσια (80' Χαβιέρ Ερνάντες), Νανί, Άσλεϊ Γιανγκ, Μπερμπάτοφ.

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Αρτούρ, Μάξι Περέιρα, Λουϊζάο (58' Μιγκέλ Βίτορ), Γκαράι, Έμερσον, Χάβι Γκαρθία, Βιτσέλ, Μπρούνο Σέζαρ, Αϊμάρ (83' Ρούμπεν Αμορίμ), Γκαϊτάν (67' Μάτιτς), Ροντρίγκο.

Οτσέλουλ Γκαλάτσι - Βασιλεία 2-3

Σκόρερς: 75' Γκιόργκου, 81' Άνταλ / 10' Φάμπιαν Φράι, 14' Αλεξάντερ Φράι, 37' Στρέλερ

Γήπεδο: "Σταντιονούλ Νατσιονάλ", Βουκουρέστι

Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Χάγκεν (Νορβηγία)

Με σουτ μέσα από την περιοχή και λάθος αντίδραση του Γκράχοβατς, ο Φάμπιαν Φράι άνοιξε το σκορ στο 10' για την Βασιλεία, με το 3ο του γκολ στην διοργάνωση.

Ο άλλος Φράι, ο Αλεξάντερ, έκανε το 0-2 στο 14' με κοντινό πλασέ έπειτα από την ασίστ του Στρέλερ, φτάνοντας τα 4 τέρματα στο τουρνουά.

Το πρώτο του γκολ στο φετινό Champions League πέτυχε ο Μάρκο Στρέλερ, κάνοντας στο 37' το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από δώρο της ρουμανικής άμυνας.

Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν ενδιαφέρον όταν μείωσε στο 75' ο Γκιόργκιου και το ματς πήρε φωτιά... όταν μείωσε σε 2-3 για την Οτσέλουλ ο Άνταλ στο 81'.

ΟΤΣΕΛΟΥΛ: Γκράχοβατς, Ράπα, Σάργκι, Περεντία, Σαλαγκεάνου, Φίλιπ, Νεάγκου (67' Βιγλιάντι) (84' Παράσιβ), Γκιόργκιου, Άνταλ, Ιόργκα (67' Ίλιε), Πένα.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ: Ζόμερ, Στάινχοφερ, Άμπρααμ, Ντράγκοβιτς, Παρκ Γιου-Χο, Χούγκελ (44' Καμπράλ), Σάκα, Σακίρι (82' Ζουά), Φάμπιαν Φράι, Στρέλερ, Αλεξάντερ Φράι (74' Τσίπερφιλντ).

Η βαθμολογία

1. Μπενφίκα 9 (7-4)

2. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9 (10-6)

3. Βασιλεία 8 (9-9)

4. Οτσέλουλ Γκαλάτσι 0 (3-10)

Η τελευταία αγωνιστική (7/12)

Βασιλεία - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπενφίκα - Οτσέλουλ Γκαλάτσι

Ο πίνακας των σκόρερς

6 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

5 γκολ

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

4 γκολ

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)

Έντισον Καβάνι (Νάπολι)

3 γκολ

Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Αΐλτον (ΑΠΟΕΛ)

Ρομάν Σιροκόβ (Ζενίτ)

Χουλκ (Πόρτο)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Μουσά Σο (Λιλ)

Φάμπιαν Φράι (Βασιλεία)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-2

Οτσέλουλ Γκαλάτσι - Βασιλεία 2-3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ