CHAMPIONS LEAGUE

Φαν ντεν Μπρομ: "Κάποιος δεν ήθελε να κερδίσουμε"

Φαν ντεν Μπρομ: "Κάποιος δεν ήθελε να κερδίσουμε"
INTIME SPORTS

Ο Τζον φαν ντεν Μπρομ μίλησε για "δώρα" του διαιτητή υπέρ του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας πως κάποιος δεν ήθελε να κερδίσει η Άντερλεχτ στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Άντερλεχτ στην συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα με 3-1 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" από τον Ολυμπιακό στην αυλαία των ομίλων του Champions League:

"Ο αγώνας ήταν πολύ ιδιαίτερος. Το ματς ξεκίνησε όπως το περιμέναμε, με πολύ θερμή ατμόσφαιρα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους οποίους και θέλω να συγχαρώ. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, ωστόσο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε πριν το ημίχρονο, έστω και αν ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στην επανάληψη άρχισαν τα... δώρα. Αποβολές, πέναλτι, λες και κάποιος δεν ήθελε να μας επιτρέψει να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεχίσαμε να παλεύουμε και με 10 και με 9 παίκτες, αλλά σίγουρα δεν θα μας επέτρεπαν να κερδίσουμε. Δεν υπονοώ τίποτα, λέω αυτά που είδα.

Τα αποτελέσματα δεν λένε ψέμματα. Βάσει της βαθμολογίας, πέρασαν οι καλύτερες ομάδες και εύχομαι στον Ολυμπιακό καλή συνέχεια στο Champions League. Να φτάσει ακόμη πιο μακριά. Αλλά για εμάς σήμερα δεν ήταν καλά τα πράγματα, όσον αφορά την διαιτησία. Δεν έχω καθαρή εικόνα για τα πέναλτι. Ο παίκτης μου στο πρώτο πέναλτι μου είπε πως δεν έκανε χέρι και τον πιστεύω. Ήρθε και η κόκκινη στην ίδια φάση και έγινε δύσκολη η κατάσταση για εμάς.

Είχε θετικά το παιχνίδι για εμάς. Είχαμε αποκλειστεί ήδη από την διοργάνωση αλλά θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις του τελευταίου μήνα και το καταφέραμε. Δεν είχαμε σήμερα περισσότερο πάθος από ότι στα προηγούμενα ματς. Και στο Παρίσι και κόντρα στην Μπενφίκα, είχαμε το ίδιο πάθος. Απλά δεν πήραμε όσα δικαιούμαστε σε αυτά τα παιχνίδια".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ