Μπενίτεθ: Μόνο νίκη με Βέρντερ - Group A - SPORT 24
loading...
 

Μπενίτεθ: "Μόνο νίκη με Βέρντερ"

Η Ίντερ δεν πείθει με την σταθερότητα της μετά τα απανωτά ανεπιτυχή αποτελέσματα στην Ιταλία και την παρουσία της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ράφα Μπενίτεθ, που βρίσκεται υπό πίεση στον πάγκο των "νερατζούρι" ζήτησε από τους παίκτες του την πρωτιά στον όμιλο.

Μπενίτεθ: "Μόνο νίκη με Βέρντερ"

Ο Ισπανός τεχνικός επισήμανε στους παίκτες του την σημασία του αγώνα που δεν είναι άλλος από τη νίκη κόντρα στην Βέρντερ Βρέμης.

 

Οι πρωταθλητές Ευρώπης είναι δεύτεροι στο γκρουπ πίσω από την Τότεναμ λόγω διαφοράς τερμάτων, έχουν ωστόσο προκριθεί στους "16" της διοργάνωσης.

 

Η θέση του Μπενίτεθ έγινε περισσότερο επισφαλής μετά την ήττα από την Λάτσιο που καταδίκασε σε μεγάλο ποσοστό τις ελπίδες της Ίντερ για το πρωτάθλημα. Ο Ισπανός δεν έχει πλέον άλλα περιθώρια και ζήτησε τη νίκη απέναντι στην Βέρντερ από τους παίκτες του.

 

"Μπορούμε να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο. Είναι και σημαντικό για το ιταλικό ποδόσφαιρο να μείνουμε όσο περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Μέχρι σήμερα τα έχουμε πάει καλά. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε από το άλλο ματς, αλλά μπορούμε να παίξουμε για τη νίκη με την Βέρντερ.

 

Δεν ξέρω ποιοι παίκτες θα ξεκινήσουν αλλά αυτοί που θα παίξουν θέλουν να κερδίσουν. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και αυτό το γνωρίζουν οι παίκτες που θα αγωνιστούν".

 

Το ίδιο αποτέλεσμα με τον Ράφα Μπενίτεθ θέλει και Τόμας Σααφ της Βέρντερ, που τόνισε ότι παρότι η ομάδα του έχει αποκλειστεί από την συνέχεια της διοργάνωσης, θέλει τη νίκη κόντρα στην Ίντερ.

 

"Το ματς είναι σημαντικό αν και είμαστε εκτός διοργάνωσης. Είναι μεγάλο ματς απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας και δεν θέλουμε απλά να αντιμετωπίσουμε την Ίντερ αλλά και να την κερδίσουμε. Είμαι εξοργισμένος που δεν θα συνεχίσουμε και θα γίνω περισσότερο όταν θα βλέπω τους αγώνες από την τηλεόραση".

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | TEΛΙΚΟΙ

1-1 με... καρφί Μπατίστ

Συγκλονιστικό ματς στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στο... πινκ-πονκ των τελευταίων φάσεων τον Ολυμπιακό (81-79) και να κάνει το 1-1 στη σειρά των τελικών, χάρις στο κάρφωμα του Μπατίστ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

Αλαφούζος: "Αυτοσκοπός ο... Παναθηναϊκός"

Ο Γιάννης Αλαφούζος υποστήριξε πως η αδειοδότηση είναι το πρώτο μέλημα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και έπονται όλα τα άλλα. Ειρωνική απάντηση σε ερώτηση για το ενδιαφέρον του Πρίγκιπα.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Ανέλπιστο μετάλλιο από Σαμιλίδη!

Ο 18χρονος Παναγιώτης Σαμιλίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νέο μετάλλιο για Δρυμωνάκο

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.

ΠΕΥΚΗ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

"Είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν"

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Πεύκης καταγγέλλει πως οπαδοί μεγάλων ομάδων είχαν κλείσει ραντεβού για να μαχαιρωθούν στο επεισοδιακό παιχνίδι με τον Περαμαϊκό

WRC | ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Στην Κινέτα μίλησε ο Λάτβαλα

Ο Γιάρι-Μάτι Λάτβαλα προηγείται στην κατάταξη του Ράλλυ Ακρόπολις. Ο Πέτερ Σόλμπεργκ πλήρωσε την κακή επιλογή ελαστικών.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ - Group A