CHAMPIONS LEAGUE

Μπάγερν - Νάπολι 3-2, Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Bayern Munich's striker Mario Gomez (L) scores the second goal for Munich beside his French teammate Franck Ribery during the Group A Champions League football match FC Bayern Munich vs SSC Napoli in the Allianz Arena in the southern German city of Munich on November 2, 2011. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images)
Bayern Munich's striker Mario Gomez (L) scores the second goal for Munich beside his French teammate Franck Ribery during the Group A Champions League football match FC Bayern Munich vs SSC Napoli in the Allianz Arena in the southern German city of Munich on November 2, 2011. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Με χατ-τρικ του Μάριο Γκόμεθ η Μπάγερν νίκησε με 3-2 την Νάπολι, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-0 της Βιγιαρεάλ με 2 γκολ του Γιαγιά Τουρέ (videos)

Η Μπάγερν νίκησε με 3-2 την Νάπολι στο Μόναχο, με τον Μάριο Γκόμεθ να πετυχαίνει τα γκολ των Γερμανών και τον Φεντερίκο Φερνάντες των Ιταλών.

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Μάντσεστερ Σίτι επί της Βιγιαρεάλ μέσα στο "Μαδριγάλ", με δύο γκολ του Γιαγιά Τουρέ και ένα του Μάριο Μπαλοτέλι.

Μπάγερν - Νάπολι 3-2

Σκόρερς: 17', 23' και 42' Μάριο Γκόμεθ / 45' και 72' Φεντερίκο Φερνάντες

Γήπεδο: "Αλιάνζ Αρίνα", Μόναχο

Διαιτητής: Μπιορν Κούιπερς (Ολλανδία)

Με χατ-τρικ του Μάριο Γκόμεθ στο πρώτο ημίχρονο η Μπάγερν προηγήθηκε με 3-0 της Νάπολι στο Μόναχο και φάνηκε να "καθαρίζει" το ματς, αλλά ο Φεντερίκο Φερνάντες μείωσε σε 3-1 στο 45' και έδωσε εκ νέου ελπίδες στους Ιταλούς.

Ο Γκόμεθ, άνοιξε το σκορ στο 17' με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής, διπλασίασε τα τέρματά του στο 23' με κοντινό πλασέ στην κίνηση και συμπλήρωσε το χατ-τρικ του στο 42' με... ριμπάουντ, φτάνοντας τον Λιονέλ Μέσι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς με 5 γκολ.

Ο Φεντερίκο Φερνάντες με καρφωτή κεφαλιά στο 2ο δοκάρι από την εκτέλεση φάουλ του Εσεκιέλ Λαβέτσι μείωσε στο 45' για την Νάπολι.

Ο Αργεντινός αμυντικός στο 72' μείωσε ακόμη περισσότερο, σκοράροντας ξανά με εντυπωσιακή κεφαλιά, αυτήν την φορά από εκτέλεση φάουλ του Γκιοκχάν Ινλέρ.

Ήδη οι δύο ομάδες έπαιζαν με 10 παίκτες, καθώς είδε κόκκινη στο 70' ο Σούνιγκα και στο 77' ο Μπάντστουμπερ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Βαν Μπούιτεν, Μπάντστουμπερ, Λαμ, Λουΐζ Γκουστάβο, Σβάινσταϊγκερ (53' Τιμοστσούκ), Κρόος, Ριμπερί (80' Αλάμπα), Τόμας Μίλερ, Μάριο Γκόμεθ.

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα (42' Ντοσένα), Καμπανιάρο, Φεντερίκο Φερνάντες, Μάτζο, Γκιοκχάν Ινλέρ, Ντζεμαϊλί (84' Πάντεβ), Σούνιγκα, Χάμσικ, Λαβέτσι, Καβάνι.

*κόκκινη 70' Σούνιγκα και 77' Μπάντστουμπερ

Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

Σκόρερς: 30' και 71' Γιαγιά Τουρέ, 45'+3 πέν. Μπαλοτέλι

Γήπεδο: "Μαδριγάλ", Βιγιαρεάλ

Διαιτητής: Πέντρο Προένσα (Πορτογαλία)

Από την πάσα του Νταβίντ Σίλβα ο Γιαγιά Τουρέ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή, έκανε όμορφη κίνηση και με πλασέ νίκησε τον Ντιέγκο Λόπεθ και έδωσε προβάδισμα στην Μάντσεστερ Σίτι στο 30'.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, το εκτέλεσε ο ίδιος εύστοχα και έκανε το 0-2.

Από πάσα του Μπαλοτέλι ο Γιαγιά Τουρέ σκόραρε ξανά στο 71', στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό πλασέ, αφού έκανε... πλάκα στην ισπανική άμυνα με εντυπωσιακή κίνηση. Ένα γκολ είχε στο Champions League ο Τουρέ και σε αυτό το ματς πέτυχε δύο, φτάνοντας έτσι τα τρία.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Μάριο Γκασπάρ, Ροντρίγκο Γκονσάλες, Μουσάκιο, Καταλά, Μαρτσένα, Μπόρχα Βαλέρο, Ερνάν Πέρες (84' Οριόλ), Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν (76' Άνχελ Λόπεθ), Μουμπάρακ (77' Μπόρδας), Χοσέλου.

ΣΙΤΙ: Χαρτ, Σαμπαλέτα, Κομπανί, Σάβιτς, Κλισί, Νάιτζελ ντε Γιονγκ, Γιαγιά Τουρέ (74' Αγκουέρο), Μίλνερ, Νασρί, Νταβίντ Σίλβα (65' Άνταμ Τζόνσον), Μπαλοτέλι (83' Κολάροβ).

Η βαθμολογία

1. Μπάγερν 10 (8-3)

2. Μάντσεστερ Σίτι 7 (6-4)

3. Νάπολι 5 (6-5)

4. Βιγιαρεάλ 0 (1-9)

Ο πίνακας των σκόρερς

5 γκολ

Μάριο Γκόμεθ (Μπάγερν)

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

4 γκολ

Σεϊντού Ντουμπιά (ΤΣΣΚΑ)

3 γκολ

Νταβίντ Βίγια (Μπαρτσελόνα)

Αλεξάντερ Φράι (Βασιλεία)

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Μίλαν)

Αΐλτον (ΑΠΟΕΛ)

Ρομάν Σιροκόβ (Ζενίτ)

Χουλκ (Πόρτο)

Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

Μπάγερν - Νάπολι 3-2

Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι 0-3

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ