ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Υπόκλιση του Νεϊμάρ στον Ζιοβάνι

Υπόκλιση του Νεϊμάρ στον Ζιοβάνι

Ο Ζιοβάνι επισκέφτηκε την αποστολή της Βραζιλίας, η οποία προετοιμάζεται για φιλικές αναμετρήσεις, και ο Νεϊμάρ δεν έχασε την ευκαιρία να τον αποθεώσει μέσω instagram. Δείτε τη φωτογραφία και το σχόλιό του.

Μπορεί να μην έκανε την σπουδαία καριέρα με τη Σελεσάο την οποία περίμεναν οι Βραζιλιάνοι όταν άφηνε τη Σάντος για την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο Ζιοβάνι παραμένει μια σημαντική προσωπικότητα για το ποδόσφαιρο της χώρας του. Φάνηκε για άλλη μια φορά από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τους ενεργεία ποδοσφαιριστές της Βραζιλίας.

Η Σελεσάο προετοιμάζεται για δύο φιλικές αναμετρήσεις απέναντι σε Κολομβία και Εκουαδόρ, με τον Ζιοβάνι να επισκέπτεται την αποστολή. Ο Νεϊμάρ δεν έχασε την ευκαιρία να πει δυο καλές κουβέντες στο instagram για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού, ανεβάζοντας φωτογραφία μαζί του, καθώς και με τους Νταβίντ Λουίζ, Ραφαέλ και Ρομπίνιο.

"Μας επισκέφτηκε ο σπουδαίος Ζιοβάνι. Τι τιμή να έχω παίξει μαζί του!! Σ' ευχαριστώ Ζίο", ήταν το σχόλιο του νέου αρχηγού της εθνικής Βραζιλίας. Θυμίζουμε ότι οι δυο τους βρέθηκαν στη Σάντος το 2010 στα τελευταία παιχνίδια του μάγου στην καριέρα του.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ