ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ντάνι Άλβες"

"Χάνει το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Ντάνι Άλβες"
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ανατροπή δεδομένων για τον Ντάνι Άλβες, αφού σύμφωνα με την κορυφαία αθλητική εφημερίδα της Βραζιλίας "O Globo", δεν θα προλάβει να αναρρώσει για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου θα μείνει ο Ντάνι Άλβες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της " O Globo", εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στον τελικό του Coupe de France μεταξύ της Παρί Σεν Ζερμέν και της Λεζ Ερμπιέ.

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ υπέστη ζημιά στους συνδέσμους του δεξιού γονάτου, ωστόσο αρχικά είχε εκτιμηθεί ότι μπορεί να αποκατασταθεί το πρόβλημα δίχως να χρειαστεί νυστέρι, με θεραπεία περίπου ενός μήνα.

Οι Βραζιλιάνοι αναφέρουν ότι ο γιατρός της εθνικής ομάδας, Ροντρίγκο Λασμάν, και ο manager της εθνικής, Έντου Γκασπάρ, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Παρί όπου κάνει θεραπεία ο 35χρονος διεθνής για περαιτέρω εξετάσεις. Οι δύο παράγοντες της "σελεσάο" συναντήθηκαν για πέντε ώρες με τον Άλβες και όταν αποχώρησαν, μίλησαν με τον Τίτι. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας ζήτησε να εξαντληθεί κάθε πιθανότητα να έχει τον παίκτη στη διάθεσή του, αλλά τα αποτελέσματα έδειξαν ότι δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος εγκαίρως για να συμμετάσχει στις υποχρεώσεις της "σελεσάο" στη διοργάνωση.

Ακόμα και η θεραπεία των τριών εβδομάδων θα ανάγκαζε τον παίκτη να χρειαστεί ακόμη τρεις εβδομάδες για να επανέλθει σε κατάλληλη φυσική κατάσταση, με συνέπεια να μην μπορεί υπολογίζεται από τον Τίτι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή τη Δευτέρα και σε αυτήν δεν θα υπάρχει το όνομα του πιο έμπειρου παίκτη του και αρχηγού στα φιλικά με Αγγλία και Γερμανία.

Ο Φάγκνερ της Κορίνθιανς, ο Ντανίλο της Μάντσεστερ Σίτι και ο Ραφίνια της Μπάγερν αποτελούν τα φαβορί για να πάρουν τη θέση του Άλβες στην αποστολή, με τον Λασμάρ να επισκέπτεται το προπονητήριο της Κορίνθιανς την Κυριακή για να εξετάσει την κατάσταση του πρώτου, που υπέστη μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι τον Απρίλιο και δεν έχει επανέλθει στις προπονήσεις.

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ