ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Βραζιλία: Πρώτη φορά χωρίς κανέναν βασικό από το 1-7!

Βραζιλία: Πρώτη φορά χωρίς κανέναν βασικό από το 1-7!

Η εθνική Βραζιλίας κάνει πρεμιέρα στο Copa América Centenario απέναντι στην αντίστοιχη του Εκουαδόρ και για πρώτη φορά δεν θα ξεκινήσει βασικός παίκτης που ήταν παρών στην ντροπιαστική συντριβή (1-7) από τη Γερμανία για το Μουντιάλ του 2014.

Το ημερολόγιο έδειχνε 8 Ιούλη του 2014, όταν η εθνική Βραζιλίας συνετρίβη με ταπεινωτικό τρόπο (1-7) στο Μπέλο Οριζόντε από την αντίστοιχη της Γερμανίας για ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το οποίο φιλοξένησε στα εδάφη της.

Οι βασικοί σε εκείνο το ματς ήταν οι: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Ντάντε, Νταβίντ Λουίζ, Μαρσέλο, Λουίζ Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Οσκάρ, Χουλκ, Μπερνάρντ και Φρεντ. Έκτοτε, η "σελεσάο" έχει δώσει 24 ματς - επίσημα και φιλικά - στα οποία όλο και κάποιος από τους ανωτέρω ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα των επομένων ματς.

Για πρώτη φορά, στην πρεμιέρα του Copa América Centenario απέναντι στο Εκουαδόρ, ο Ντούνγκα δεν θα ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα κανέναν από όσους ξεκίνησαν βασικούς στο ματς με τη Γερμανία για τα ημιτελικά του Μουντιάλ 2014.

Συγκεκριμένα, απέναντι στο Εκουαδόρ, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "καναρίνια" ετοιμάζεται να ξεκινήσει τους: Άλισον, Ντάνι Άλβες, Ζιλ, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Καζεμίρο, Ελίας, Ρενάτο Αουγκούστο, Φιλίπε Κοουτίνιο, Ουίλιαν και Ζόνας.

Από αυτούς, μόνον ο Φιλίπε Λουίς αγωνίστηκε στο ματς με τη Γερμανία, περνώντας ως αλλαγή στο 70ό λεπτό στη θέση του Φρεντ. Αρκεί αυτό για να "ξεπλύνει" την ντροπή;

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ