ΒΡΑΖΙΛΙΑ

VIDEO: Βραζιλιάνες αθλητικογράφοι καταγγέλλουν τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται

VIDEO: Βραζιλιάνες αθλητικογράφοι καταγγέλλουν τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται

Τη σεξουαλική παρενόχληση που υφίστανται κατά την εργασία τους καταγγέλλουν Βραζιλιάνες αθλητικογράφοι μέσα από ένα video που δημιούργησαν.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο Ίντερνετ στο πλαίσιο της καμπάνιας αυτής παρουσιάζεται σειρά περιστατικών, όπου άνδρες εμφανίζονται να τις φιλούν και να τις θωπεύουν «ζωντανά» στην τηλεόραση, ενώ αυτές εργάζονται.

Το σλόγκαν της καμπάνιας είναι «#DeixaElaTrabalhar» («άφησέ την να δουλέψει») και το βίντεο έχει κυκλοφορήσει ευρύτατα σταsocial media.

Μεταξύ των αποσπασμάτων με τα περιστατικά παρεμβάλλονταιstand-upsαπό μέλη της καμπάνιας που μιλούν στην κάμερα απευθύνοντας μηνύματα όπως «θέλουμε απλά να δουλέψουμε με την ησυχία μας» κ.α.

"Κατά το Euro Cup, μόλις είχαμε ανοίξει την κάμερα, άρχισαν να προσπαθούν να μας φιλήσουν και να μας αγκαλιάσουν και να μας αγγίξουν, ήταν μια απαίσια εμπειρία" λέει μία εκ των αθλητικογράφων, η Bibiana Bolson.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα τουBBC,το βίντεο προκάλεσε πολύ θετικές αντιδράσεις, με μαζικές εκφράσεις υποστήριξης και διαμοιρασμό τουhashtag.Επίσης, πολλοί αθλητικοί σύλλογοι έχουν εκφράσει τη στήριξή τους.

ΠΗΓΗ: huffingtonpost.gr

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ