ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τρία νέα πρόσωπα στις κλήσεις της εθνικής Βραζιλίας

Τρία νέα πρόσωπα στις κλήσεις της εθνικής Βραζιλίας
AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Τρία νέα πρόσωπα βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας για τις φιλικές αναμετρήσεις με Ρωσία και Γερμανία τον Μάρτιο.

Τρεις "φρέσκους" ποδοσφαιριστές κάλεσε ο Τίτι στην αποστολή της εθνικής Βραζιλίας, τους Ταλίσκα, Γουίλιαν Ζοζέ και Νέτο.

Ο 24χρονος επιθετικός μέσος της Μπεσίκτας, ο οποίος έχει κληθεί και επί Ντούνγκα για να αντικαταστήσει τραυματία παίκτη σε αποστολή, διανύει καταπληκτική σεζόν με 16 γκολ και τέσσερις ασίστ τη φετινή σεζόν με τον τουρκικό σύλλογο. Ο 25χρονος επιθετικός της Ρεάλ Σοθιεδάδ, ο οποίος καλείται για πρώτη φορά, έχει 17 γκολ σε 30 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Τέλος, ο 28χρονος τερματοφύλακας της Βαλένθια, ο οποίος επίσης έχει κληθεί ξανά αλλά δεν έχει αγωνιστεί, έχει συμβάλλει στην εξαιρετική πορεία των "νυχτερίδων" φέτος.

Από εκεί και πέρα, όπως εξήγησε ο 56χρονος προπονητής για τη δέκατη αποστολή ως ομοσπονδιακός τεχνικός από το 2016, οι κλήσεις αυτές δεν σημαίνουν κάτι οριστικό για τις οκτώ θέσεις που απομένουν για τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, έχοντας ανακοινώσει ήδη τους 15.

Η "σελεσάο" αντιμετωπίζει τη Ρωσία στη Μόσχα στις 23 Μαρτίου και τη Γερμανία στο Βερολίνο τέσσερις ημέρες αργότερα, στο πλαίσιο φιλικών προετοιμασίας για το Μουντιάλ.

Η αποστολή της Βραζιλίας

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

Άλισον (Ρόμα), Έντερσον (Μάντσεστερ Σίτι), Νέτο (Βαλένθια)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ

Ντάνι Άλβες (Παρί Σεν Ζερμέν), Φάγκνερ (Κορίνθιανς), Τιάγκο Σίλβα (Παρί Σεν Ζερμέν), Μιράντα (Ίντερ), Μαρκίνιος (Παρί Σεν Ζερμέν), Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φιλίπε Λουίς (Ατλέτικο Μαδρίτης), Πέντρο Ζερομέλ (Γκρέμιο), Ροντρίγκο Κάιο (Σάο Πάουλο)

ΜΕΣΟΙ

Καζεμίρο (Ρεάλ Μαδρίτης), Φερναντίνιο (Μάντσεστερ Σίτι), Φρεντ (Σαχτάρ), Παουλίνιο (Μπαρτσελόνα), Ρενάτο Αουγκούστο (Γκουοάν), Φιλίπε Κοουτίνιο (Μπαρτσελόνα), Γουίλιαν (Τσέλσι), Ταλίσκα (Μπεσίκτας)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ

Γκαμπριέλ Ζεζούς (Μάντσεστερ Σίτι), Ρομπέρτο Φιρμίνο (Λίβερπουλ), Ντόουγκλας Κόστα (Γιουβέντους), Τάισον (Σαχτάρ), Γουίλιαν Ζοζέ (Ρεάλ Σοθιεδάδ)

Photo credits: AP Photo/Michael Sohn

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ