ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τουλάχιστον μέχρι τα... 42!

Τουλάχιστον μέχρι τα... 42!

Ο Ροζέριο Σένι ανέβαλλε το ανακοινωθέν από τον ίδιο - για το Δεκέμβριο - "αντίο" του από τους αγωνιστικούς χώρους, ανανεώνοντας με τη Σάο Πάουλο μέχρι τον Αύγουστο του 2015.

Γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου του 1973 στο Πάτο Μπράνκο του Παρανά και είναι ο μεγαλύτερος τερματοφύλακας σκόρερ όλων των εποχών. Έχοντας πατήσει τα... 41, είχε ανακοινώσει πως αυτή επρόκειτο να είναι η τελευταία του σεζόν στα γήπεδα, ότι δηλαδή κρεμάει τα γάντια του το Δεκέμβριο. Είχε πει γιατί...

"Μας πήρε μόνο πέντε λεπτά να μιλήσουμε και ανανεώσαμε το συμβόλαιο, για να μπορέσει να συμμετάσχει σε ένα ακόμη Λιμπερταδόρες.", δήλωσε ο πρόεδρος της Σάο Πάουλο.

Τι έγινε όμως και μετεβλήθη η άποψη του Ροζέριο Σένι; Οι πρώτες φήμες μετά τον αποκλεισμό της Σάο Πάουλο από την Ατλέτικο Νασιονάλ και η απώλεια της ευκαιρίας να παίξει στον τελικό του Copa Sudamericana την τελευταία σεζόν της καριέρας του, ανάγκασαν τον ίδιο τον τεχνικό της "τρικολόρ" Μουρισί Ραμάλιο, να πει ότι ο Σένι το σκέφτεται ξανά.

Όλα αυτά επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο, δύο μέρες αργότερα. Μετά τα ευχάριστα νέα της ανανέωσης μέχρι τον Αύγουστο του 2015, η εταιρία χορηγός της Σάο Πάουλο έβαλε συμβολική μασκότ για το "γέρο" - ΄Σενι....

Τουλάχιστον μέχρι τα... 42!
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ