ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τον σκότωσε λεκάνη τουαλέτας!

Τον σκότωσε λεκάνη τουαλέτας!
ALDO CARNEIRO/FUTURA PRESS

Τραγικό θάνατο από λεκάνη τουαλέτας βρήκε οπαδός στην Βραζιλία ύστερα από επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα της Σάντα Κρουζ με την Παρανά για την δεύτερη κατηγορία.

Ένα ακόμη θύμα της τυφλής οπαδικής βίας προστέθηκε στην τραγική λίστα του παγκοσμίου αθλητισμού. Αυτή την φορά, ένα εκτός λογικής περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και συγκεκριμένα σε αγώνα για την δεύτερη κατηγορία ανάμεσα στην Παρανά και την Σάντα Κρουζ με θύμα τον 25χρονο, Ρικάρντο Γκόμες ντα Σίλβα.

Τα εκτεταμένα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το γήπεδο στο Σάο Πάουλο, είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατο του άτυχου φιλάθλου, ο οποίος ήταν στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή.

Οπαδοί της Παρνά "εκτόξευσαν" από ψηλά τις λεκάνες από τις δυο τουαλέτες και δυστυχώς η μια βρήκε το νεαρό φίλο της Σάντα Κρουζ στο κεφάλι και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Άλλοι τρεις τραυματίστηκαν, ο ένας είναι σε χειρότερη κατάσταση, όμως δεν κινδυνεύει η ζωή του. Όπως και να 'χει όμως, είναι τραγικός ο τρόπος που έχασε τη ζωή του ένα νέο παλικάρι, αποτελώντας θύμα της οπαδικής βίας.

"Μπροστά από τη Θύρα 6, γινόταν ένας μεγάλος καυγάς και προκάλεσε τον θάνατο του φιλάθλου. Η λεκάνη πετάχτηκε από τις εξέδρες και τον χτύπησε. Το θύμα ήταν μαζί με άλλο ένα άτομο, αλλά μετά το περιστατικό όλοι σκόρπισαν", είπε ο αρχηγός της αστυνομίας, Ουίλσον Κεϊρόζ.

Δείτε φωτογραφίες:

Τον σκότωσε λεκάνη τουαλέτας!
ALDO CARNEIRO/FUTURA PRESS
Τον σκότωσε λεκάνη τουαλέτας!
ALDO CARNEIRO/FUTURA PRESS
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ