ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Το ροτέισον του Τίτε στους αρχηγούς

Brazil head coach Tite sits on the bench before the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Petr David Josek)
Brazil head coach Tite sits on the bench before the group E match between Brazil and Costa Rica at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in St. Petersburg, Russia, Friday, June 22, 2018. (AP Photo/Petr David Josek) AP PHOTO/PETR DAVID JOSEK

Ο τεχνικός της Βραζιλίας, Τίτε, έχει αποφασίσει να κάνει ροτέισον στους αρχηγούς στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα της Ρωσίας. Ο Τιάγκο Σίλβα το περιβραχιόνιο κόντρα στην Κόστα Ρίκα.

Μια ασυνήθιστη απόφαση έχει πάρει ο Αντενόρ Λεονάρντο Μπάσι (γνωστός ως Τίτε) για τα παιχνίδια που θα δώσει η εθνική Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, που διεξάγεται στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο 57χρονος τεχνικός θα κάνει ροτέισον στους αρχηγούς, επιλέγοντας να δώσει το περιβραχιόνιο σε διαφορετικό παίκτη σε κάθε ματς. Στην 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της διοργάνωσης με αντίπαλο την Ελβετία, ο Μαρσέλο ήταν ο captain της Σελεσάο.

Για την 2η αγωνιστική κόντρα στην Κόστα Ρίκα, το περιβραχιόνιο πέρασε στο μπράτσο του Τιάγκο Σίλβα. Ο Τίτε με αυτό τον τρόπο θέλει και να μειώσει την πίεση των παικτών, αλλά και να τους κρατήσει ευχαριστημένους.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον πάντως θα έχει ποιος ή ποιοι θα πάρουν το χρίσμα εφόσον η Βραζιλία φτάσει μέχρι τα ημιτελικά ή και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Ρωσία.

AP Photo/Petr David Josek

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ