ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τερματοφύλακας ζήτησε να γίνει αλλαγή για να πάει στην άρρωστη μητέρα του

Τερματοφύλακας ζήτησε να γίνει αλλαγή για να πάει στην άρρωστη μητέρα του

Το ντεμπούτο του Φάμπιο με τη φανέλα της Φιγκεϊρένσε διήρκεσε μόνο 45 λεπτά. Ζήτησε να αντικατασταθεί στο ημίχρονο, πήρε ταξί και πήγε στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθεί στην άρρωστη μητέρα του.

Δεν ήταν ακριβώς το ντεμπούτο που θα ανέμενε. Αλλά, η κίνησή του μετρά πολύ. Περισσότερο από ένα απλό ματς, από μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, Φάμπιο, υπερασπίστηκε για πρώτη φορά την εστία της Φιγκεϊρένσε - στην αναμέτρηση με την Μπόα Εσπόρτε - δέχθηκε ένα γκολ και στο ημίχρονο ζήτησε να αντικατασταθεί.

Οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο 30χρονος γκολκίπερ ζήτησε από τον προπονητή του να γίνει αλλαγή και υπήρχε λόγος. Αμέσως πήρε ταξί και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η μητέρα του.

"Έπρεπε να ζητήσω να μην παίξω καθόλου. Την ώρα του ματς δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ κι αυτό με επηρέασε. Ανεξάρτητα από το γκολ, θα ζητούσε να αποχωρήσω στο ημίχρονο, καθώς δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ στο ματς. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου", υποστήριξε με δηλώσεις του στο UOL Esporte.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ