ΒΡΑΖΙΛΙΑ

"Τέλος" ο Ροναλντίνιο από Φλουμινένσε

"Τέλος" ο Ροναλντίνιο από Φλουμινένσε

Ο Ροναλντίνιο αποτελεί οριστικά παρελθόν από τη Φλουμινένσε, με τον βραζιλιάνικο σύλλογο να ανακοινώνει επίσημα την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Κάτι παραπάνω από δύο μήνες κράτησε η περιπέτεια του Ροναλντίνιο στη Φλουμινένσε, με την διοίκηση της "Φλου" να γνωστοποιεί αργά το βράδυ της Δευτέρας μέσω επίσημης ανακοίνωσης πως ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή για τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο δις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πρόλαβε σε αυτό το διάστημα να φορέσει σε 9 ματς τη φανέλα της Φλουμινένσε, με την παρουσία του να είναι απογοητευτική καθώς δεν κατάφερε να καταγράψει στο ενεργητικό του κάποιο γκολ ή ασίστ.

"Τέλος" ο Ροναλντίνιο από Φλουμινένσε

Ωστόσο στην ανακοίνωση που εξέδωσε η "Φλου" υπογραμμίζει πως ο παίκτης και οι εκπρόσωποί του αντιμετώπισαν με σεβασμό και επαγγελματισμό το σύλλογο και για αυτό το λόγο θα διατηρηθούν οι δεσμοί φιλίας ενώ αφήνει ανοιχτό το παράθυρο για συνεργασία στο μέλλον από κάποιο άλλο πόστο.

Επιπλέον τονίζεται πως η έλευση του Ροναλντίνιο έφερε αύξηση στην πώληση εισιτηρίων διαρκείας και εμφανίσεων αλλά και όσον αφορά σε εγγραφές μελών. Να σημειωθεί ωστόσο πως η Φλουμινένσε βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 12η θέση της βαθμολογίας του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, μόλις έξι πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το tweet της Φλουμινένσε για το αντίο στον Ροναλντίνιο:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ