ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

16 Jun 1998:  Ronaldo of Brazil celebrates after scoring in the World Cup group A game against Morocco at the Stade de la Beaujoire in Nantes, France. Brazil won 3-0. \ Mandatory Credit: Clive Brunskill /Allsport
16 Jun 1998: Ronaldo of Brazil celebrates after scoring in the World Cup group A game against Morocco at the Stade de la Beaujoire in Nantes, France. Brazil won 3-0. \ Mandatory Credit: Clive Brunskill /Allsport GETTY IMAGES

Ο Ρονάλντο γεννήθηκε πριν από 40 χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 1976. Πότε όμως; Στις 17, στις 18 ή στις 22; Ιδού η απορία.

Ότι ο Ρονάλντο υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη το γνωρίζουμε. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι η ακριβής ημερομηνία γέννησής του. Είναι στις 17, στις 18 ή στις 22 Σεπτεμβρίου; Ιδού η απορία.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, όταν οι αθλητικές ιστοσελίδες, ανάμεσα σε αυτές και η "Guardian", ξεκίνησαν να δημοσιεύουν η μία μετά την άλλη αφιερώματα για το "φαινόμενο" του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

Μια μέρα μετά, οι ευχές συνεχίστηκαν, ενώ την εμφάνισή τους έκαναν και διάφορα videos με μερικά από τα καλύτερα γκολ κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ποιος έχει δίκιο όμως; Αν ανατρέξει κανείς στη Wikipedia, ως ημερομηνία γέννησης του Ρονάλντο δίνεται η 18η Σεπτεμβρίου.

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

Αυτό διαψεύδεται αν δει κάποιος τη βραζιλιάνικη εκδοχή της διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας, η οποία θα περιμένει τις 22 Σεπτεμβρίου για τα "χρόνια πολλά" στον παλαίμαχο. άσο.

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

Ο επίσημος λογαριασμός του Champions League στο twitter το πήγε... ένα βήμα παραπέρα, καθώς πριν από ένα χρόνο ευχήθηκε "χρόνια πολλά" στον Ρονάλντο στις 22 Σεπτεμβρίου, σε αντίθεση με φέτος που βιάστηκε και το έκανε στις 18 του μήνα.

Πέρυσι

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

Φέτος

Τελικά, πότε έχει γενέθλια ο Ρονάλντο;

Την απορία τη λύνει ο ίδιος ο Ρονάλντο, ο οποίος πριν από δύο χρόνια, το 2014, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του την τούρτα έκπληξη της οικογένειάς του για τα γενέθλιά του. Η ημερομηνία του ποσταρίσματος; 22 Σεπτεμβρίου!

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ