ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Σόου σε 5Χ5 από Νεϊμάρ και Ζίκο!

Σόου σε 5Χ5 από Νεϊμάρ και Ζίκο!

Νεϊμάρ και Ζίκο δήλωσαν "παρών" σε αγώνα μίνι ποδοσφαίρου στην πατρίδα τους και προσέφεραν σούπερ θέαμα στους φανς της "στρογγυλής Θεάς". Δείτε το video!

Ο Νεϊμάρ είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο θεαματικούς παίκτες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με τα "κόλπα" με τη μπάλα που συνηθίζει να κάνει κατά τη διάρκεια των αγώνων να τον έχουν κάνει ήδη περιζήτητο από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους αν και είναι μόλις 20 ετών.

Από τη στιγμή λοιπόν που "κεντάει" σε μεγάλους αγωνιστικούς χώρους δεν θα είχε το παραμικρό πρόβλημα να δείξει το πλούσιο ταλέντο του και σε έναν αγώνα "5Χ5".

Αυτό το διαπίστωσαν ιδίοις όμασοι όσοι τον παρακολούθησαν τον αγώνα που έλαβε χώρα στη Βραζιλία, και που είχε για πρωταγωνιστές, πέρα από το μεγάλο αστέρι της Σάντος, τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Ζίκο, τον Λούκας Μόουρα (στην Παρί από την 1η Ιανουαρίου) και τον πρώην άσο της Εθνικής Βραζιλίας, Ντενίλσον.

Πέρα μάλιστα από το θέαμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, την παράσταση έκλεψαν και τα αμέτρητα πυροτεχνήματα που έσκασαν λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης και τα οποία διήρκεσαν για περίπου 20 λεπτά κάνοντας τη νύχτα... μέρα.

Δείτε "κόλπα" με τη μπάλα από Νεϊμάρ και Ζίκο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ