ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ριβάλντο η επιστροφή!

Ριβάλντο η επιστροφή!

Δεκαπέντε μήνες πριν κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, αλλά τώρα ο Ριβάλντο είναι έτοιμος στα 43 του χρόνια να επιστρέψει στην ενεργό δράση! Διαβάστε το story.

Μόλις 15 μήνες μετά το "αντίο" που είπε στο ποδόσφαιρο (Μάρτιος 2014) ο Ριβάλντο φαίνεται πως έχει δεύτερες σκέψεις και μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε την επιθυμία του να επιστρέψει στα γήπεδα σε ηλικία 43 ετών.

Ο άλλοτε ασος των Μπαρτσελόνα και Μίλαν, ο οποίος πέρασε και τέσσερα χρόνια από τη χώρα μας για λογαριασμό των Ολυμπιακού και ΑΕΚ, αποφάσισε να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της Μότζι Μίριμ της ομάδας δηλαδή που είναι πρόεδρος και στην οποία παίζει και ο γιος του Ριβαλντίνιο.

Το "σχέδιο" του άλλοτε κατόχου της Χρυσής Μπάλας είναι να κάνει προπονήσεις με την ομάδα (συμμετέχει στην δεύτερη κατηγορία του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος) και ανάλογα τη φυσική κατάσταση στην οποία θα βρίσκεται να δηλώνει "παρών" σε κάποια παιχνίδια.

Ριβάλντο η επιστροφή!

Ο Ριβάλντο μαζί με το γιο του, Ριβαλντίνιο, ο οποίος αγωνίζεται στη Μότζι Μίριμ, της οποίας είναι πρόεδρος ο "Ρίμπο"

"Έχοντας σκεφτεί πολύ και αναλύσει τα υπέρ και τα κατά, αποφάσισα να αποτελώ και πάλι μέρος της Μότζι Μίριμ που παίζει στη δεύτερη κατηγορία της Βραζιλίας. Αυτό δεν σημαίνει πως έχω την πρόθεση να παίζω... 15 μήνες πριν πήρα την απόφαση να σταματήσω και τώρα το γόνατο πάει καλά, μπορώ ακόμα να βοηθήσω την ομάδα σε μερικά παιχνίδια, όμως θα είναι οι προπονήσεις που θα με βοηθήσουν να αποφασίσω αν θα παίξω ή όχι", έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ