ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ρήξη χιαστού ο Φρεντ

Ρήξη χιαστού ο Φρεντ

Ο Φρεντ, βασικός επιθετικός της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014, θα απουσιάσει για έξι με οκτώ μήνες από τις υποχρεώσεις της Κρουζέιρο λόγω τραυματισμού.

Ο Βραζιλιάνος πρώην διεθνής επιθετικός, Φρεντ, ο οποίος έχει τερματίσει τη διεθνή καριέρα του από το 2014, αμέσως μετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπέστη σοβαρό τραυματισμό την Κυριακή (25/03) στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κρουζέιρο με την Τούπι.

Πιο συγκεκριμένα, στον δεύτερο ημιτελικό του Campeonato Mineiro υπέστη ρήξη χιαστού και αναμένεται να οδηγηθεί στο χειρουργείο ώστε να υποβληθεί σε επέμβαση για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα.

Σύμφωνα με τον γιατρό της ομάδας, Σέρζιο Καμπολίνα, ο 34χρονος ποδοσφαιριστής θα απουσιάσει για έξι με οκτώ μήνες, με την επιστροφή του να εκτιμάται στο τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Για την ιστορία, ο Φρεντ ήταν ο βασικός στράικερ της "σελεσάο" στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Μάλιστα, ήταν εκείνος που είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα επικριτικά σχόλια στον διασυρμό της Βραζιλίας με 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Μετά από την απόσυρσή του από την εθνική συνέχισε να αγωνίζεται στα γήπεδα της Βραζιλίας και το Δεκέμβριο του 2017 επέστρεψε στην Κρουζέιρο από την Ατλέτικο Μινέιρο.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ