ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Που βρίσκεται ο Ανελκά;

Που βρίσκεται ο Ανελκά;

Ο Νικολά Ανελκά είναι παίκτης της Ατλέτικο Μινέιρο σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, ωστόσο ακόμη τον περιμένουν στο Μπέλο Οριζόντε και δεν τον βλέπουν.

Ο ιδιόρρυθμος Γάλλος επιθετικός έχει ανακοινωθεί από την Γκάλο (παρατσούκλι της Ατλέτικο Μινέιρο) ωστόσο την Δευτέρα βρέθηκε στο... Κουβέιτ για θρησκευτική επίσκεψη.

"Είμαι στο Κουβέιτ για θρησκευτική επίσκεψη δεν θα μιλήσω για ποδόσφαιρο" είπε ο Ανελκά που αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Ο πρώην επιθετικός ,μεταξύ άλλων, της Γουεστ Μπρομ, υπήρξε καλεσμένος του υπουργού Θρησκευμάτων της χώρας για εκπαιδευτική συνάντηση με νεαρούς μουσουλμάνους.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο έχει ανακοινώσει εδώ και δέκα ημέρες μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο twitter την μεταγραφή του Νικολά Ανελκά αλλά από τότε δεν έχει πατήσει το πόδι του στην Βραζιλία, αν και τον περιμένουν μέρα με τη μέρα. Οι διοικούντες την ομάδα από το Μινας Ζεράις στην αρχή καθησύχαζαν, αλλά τώρα που δεν έχουν χάσει τα ίχνη του Γάλλου έχουν αρχίσει και προβληματίζονται.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ