ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πιθανός υποψήφιος με ακροδεξιό κόμμα ο Ροναλντίνιο

In this photo taken on Sunday, July 16, 2017, Brazilian soccer star and former FC Barcelona player Ronaldinho greets fans at the stadium in Grozny, Russia. Ronaldinho had visited Grozny, Russia, to attend the relaunch of the city's football club. (AP Photo/Musa Sadulayev)
In this photo taken on Sunday, July 16, 2017, Brazilian soccer star and former FC Barcelona player Ronaldinho greets fans at the stadium in Grozny, Russia. Ronaldinho had visited Grozny, Russia, to attend the relaunch of the city's football club. (AP Photo/Musa Sadulayev) AP

Σύμφωνα με τον βραζιλιάνικο Τύπο ο Ροναλντίνιο σκέφτεται την κάθοδό του στον πολιτικό στίβο με ακροδεξιά παράταξη της χώρας της Νοτίου Αμερικής.

Έτοιμος να μπει στην πολιτική είναι ο Ροναλντίνιο. Ο 37χρονος Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής είναι πιθανό, σύμφωνα με την "Globo", να αποδεχθεί την πρόταση του ακροδεξιού κόμματος "Patriota" - στο οποίο πρόεδρος είναι ο πρώην αρχηγός του στρατού, Ζαΐρ Μπολσονάρο - και να θέσει υποψηφιότητα για γερουσιαστής.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η ανακοίνωση της καθόδου του "Ρόνι" στον πολιτικό στίβο θα γίνει το Μάρτιο του 2018. Εάν τελικά η φημολογία γίνει πραγματικότητα και ο Βραζιλιάνος εισέλθει στη Γερουσία, θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν άλλον παλαιό "αστέρα" της "σελεσάο", τον Ρομάριο. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Οκτώβρη του ερχόμενου έτους.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ