ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Πελέ: "Καλύτερος του Μέσι ο Νεϊμάρ"

Πελέ: "Καλύτερος του Μέσι ο Νεϊμάρ"
Μέσι Νεϊμάρ

Ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου είναι ο Νεϊμάρ σύμφωνα με τον Πελέ. Διαβάστε τι δήλωσε ο 71χρονος για τον συμπατριώτη του.

Μπορεί αυτή τη στιγμή για τους περισσότερους ο Λιονέλ Μέσι να είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά ο Πελέ έχει διαφορετική άποψη.

Σύμφωνα με τον Βραζιλιάνο υπάρχει κάποιος παίκτης ανώτερος του Αργεντινού και είναι ο Νεϊμάρ.

Ο 20χρονος επιθετικός αγωνίζεται στη Σάντος και τις δύο τελευταίες σεζόν έχει κάνει αίσθηση με τα επιτεύγματά του. Στα πόδια του έχουν πέσει πολλές από τις μεγάλες ομάδες, αλλά εκείνος προς το παρόν παραμένει στη χώρα του καφέ, όπου συνεχίζει να εκθέτει τις αντίπαλες άμυνες.

Το ταλέντο του είναι εμφανές και σύμφωνα με τον Πελέ το μόνο που του λείπει είναι η εμπειρία: "Αυτή τη στιγμή όλοι μιλούν για τον Μέσι, είναι ένας σταρ. Ωστόσο, για να είναι ο καλύτερος όλων θα πρέπει να ξεπεράσει τον Νεϊμάρ. Μόνο περισσότερη εμπειρία διαθέτει ο Μέσι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στη σύγκριση που γίνεται μεταξύ αυτού και του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα: "Εσείς οι δημοσιογράφοι πάντα λέτε πως ήμουν ο αντίπαλος του Μαραντόνα, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Ποτέ δεν είχα καμία κόντρα μαζί του και ήταν ένας εξαιρετικός επιτελικός μέσος".

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ