ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Όταν η Σαπεκοένσε νικούσε τον Μπέντο και τον Βιάνα του Ολυμπιακού

Όταν η Σαπεκοένσε νικούσε τον Μπέντο και τον Βιάνα του Ολυμπιακού

Λίγους μήνες πριν από την αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 26 μέλη της, η Σαπεκοένσε περνούσε σε νέα εποχή, αυτήν του Κάιο Ζούνιορ, με νίκη κόντρα στον Πάουλο Μπέντο και τον Μπρούνο Βιάνα!

Η μοίρα τα έφερε με τέτοιο τρόπο ώστε η Σαπεκοένσε, η ομάδα που ισοπεδώθηκε μετά από το αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία, να έχει κάποιες κοινές αναφορές με την Ελλάδα και συγκεκριμένα με τον Ολυμπιακό.

Ήταν 30 Ιουνίου του 2016 όταν ο Κάιο Ζούνιορ αναλάμβανε τα "ηνία" του συλλόγου από τον Γκούτο Φερέιρα, μετά από μία κακή πορεία στην αρχή του 2016.

Ο 51χρονος Βραζιλιάνος προερχόταν από δύο χρόνια στα ΗΑΕ για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ και στο ντεμπούτο του είχε έναν γνώριμο αντίπαλο προπονητή, από τον καιρό που αγωνιζόταν ως επιθετικός στην Γκιμαράες, στην Εστρέλα Αμαδόρα και στην Μπελενένσες. Ο λόγος για τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος μέχρι το φετινό καλοκαίρι ήταν προπονητής στην Κρουζέιρο.

Μάλιστα, το ντεμπούτο του Κάιο Ζούνιορ ήταν επιτυχημένο, αφού η Σαπεκοένσε επικράτησε με 3-2 χάρη σε τέρμα του Κέμπες στο 89ο λεπτό της συνάντησης στην "Αρένα Κοντά".

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν την αναμέτρηση αγωνίστηκε για 90 λεπτά ο νυν στόπερ του Ολυμπιακού, Μπρούνο Βιάνα, μόλις στην ενδέκατη επαγγελματική εμφάνιση της καριέρας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

VIDEO: Χαμόγελα και χαρά πριν τη μοιραία πτήση
Ανατριχιαστικό: Οι τελευταίοι πανηγυρισμοί της Σαπεκοένσε
Αεροπορικές τραγωδίες: Όταν ο αθλητισμός βίωσε την κόλαση στον αέρα
Σαπεκοένσε: Αυτή είναι η ομάδα που επέβαινε στο μοιραίο αεροπλάνο
Τραγωδία: Συντριβή αεροπλάνου με 81 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων μέλη της Σαπεκοένσε
Το Copa Sudamericana στην Σαπεκοένσε με συναίνεση της Ατλέτικο Νασιονάλ!
Μοιρασιά του τροπαίου Copa Sudamericana ζητάει η ΠΟ Βραζιλίας
TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ