ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Οι κλήσεις του Ντούνγκα για τη Βραζιλία

Οι κλήσεις του Ντούνγκα για τη Βραζιλία
Ντούνγκα Κακά

Ο Κάρλος Ντούνγκα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την Εθνική ομάδα της Βραζιλίας και εξέπληξε αρκετούς με τις κλήσεις του!

Τι και αν ο Φελίπε Κουτίνιο ήταν από τους λίγους διακριθέντες της Βραζιλίας στο Κόπα Αμέρικα του 2015, αυτό δεν αποδείχθηκε αρκετό για να διατηρηθεί στις επιλογές του Κάρλος Ντούνγκα, στις πρώτες κλήσεις αμέσως μετά τη διοργάνωση.

Ο Ντούνγκα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές τους οποίους θα έχει στη διάθεση του και τη θέση του χαφ της Λίβερπουλ, πήρε ο Κακά. Ο Ντούνγκα εξήγησε την απόφαση του, λέγοντας ότι "χρειαζόμαστε την εμπειρία, όχι μόνο τους νεαρούς".

Πάντως, σε αντίθεση με την εξήγηση του, άφησε εκτός τον πρώην αρχηγό της ομάδας, τον Τιάγκο Σίλβα και επέλεξε αντί αυτού, τον αμυντικό της Άρσεναλ, Γκάμπριελ Παουλίστα.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Κάρλος Ντούνγκα:

Τζέφερσον, Μαρσέλο Γκρόχε, Άλισον, Νταβίντ Λουίζ, Μαρκίνιος, Γκάμπριελ Παουλίστα, Μιράντα, Ντάνι Άλβες, Φελίπε Λουίς, Ντανίλο, Ντούγκλας Σάντος, Λουίζ Γκουστάβο, Φερναντίνιο, Ελίας Ραμίρες, Όσκαρ, Φιρμίνιο, Γουίλιαμ, Λούκας Λίμα, Νέιμαρ, Κακά, Λούκας, Χουλκ, Ντούγκλας Κόστα.

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ